Лепота и здравље

Роза мат маникир са каменчићима и волуминозним ружама: лекција са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


Љубитеље једноставних и неупадљивих дизајна сигурно ће занимати ружичаста мат маникура са каменчићима и волуминозним ружама. Покушајмо комбинирати у овој лекцији са корак-по-корак фотографијама неколико модних трендова - волумен, мат финиш, акт нијансе.

За извођење ружичастог мат маникира са каменчићима и волуминозним ружама потребно је: било који пастелни гел за нокте, мат мат и базу, бијела гел-боја без љепљивог слоја, танка четка и прозирни гел за градњу. Потоње се може замијенити дебелом базом.

Погледајте и: Пинк маникир “Хеартс” за Валентиново: лекција са фотографијама.

Пинк маникир мат маникир, допуњен каменчићима и волуминозним ружама:

1) Дизајн се изводи на готовом премазу, тако да прво наносимо наизмјенично и осушимо основни слој, два слоја гела за полирање и слој мат масе у лампи.

2) Након тога уклоните одступање од врха и изведите цртеж. За цртање користимо гел-боју без лепљења - не захтева преклапање са врхом и траје док се премаз не уклони. Прво цртамо танке линије кроз цео нокат. Могу да прелазе или само ходају паралелно. Ставили смо тачке на линије. Повремено, можете послати своје нокте у лампу 5-10 секунди за средње сушење тако да боја не тече.

3) На беле перле можете додати и златне гел-боје или мале мале каменчиће. Испоставиће се да је веома лепа и необична.
4) Затим нацртајте обрисе ружа. Почињемо са увојком у средини и додамо латице по ободу. Затим поправите гел гел у лампи на 30 секунди.

5) Дизајн можете оставити као такав, али покушаћемо да додамо још волумена са гелом. Са истом танком четком узимамо мале капи и напунимо их латицама руже. Ако се гел суши само у УВ лампи, осушите је 2 минута или у хибридној лампи 30 секунди.

6) Као што је већ поменуто - гел можете замијенити дебелом базом или врхом, али вам је потребна средња сушења и, евентуално, 2 слоја за израженији волумен. Ако желите дати дизајну свечаност и сјај - помијешајте неки сјај или прозирно сјајно трљање у гел.

Уклоните лепљиви слој из гела и уживајте у новом маникиру!

Погледајте видео: Nauči Njemački. 2000 RIJEČI SA SLIKAMA. Njemački za Početnike. Part 1 (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send