Лепота и здравље

Богати пурпурно-црни задимљени лед. Корак по корак вечерња шминка

Pin
Send
Share
Send
Send


У овом приручнику са корак-по-корак фотографијама, направићемо сјајну богату шминку користећи технику Смоки Еиес. Ова предивна вечерња шминка је савршена за новогодишњу журку. Шминка ће бити направљена у црним и љубичастим нијансама, али можете одабрати било које које желите или је боље.

Види такође: Дубоко плави дими лед. Лекција вечерње шминке корак по корак.

Да бисте направили богату љубичасто-црну шминку, требат ће вам:

  • основне сенке у боји коже;
  • блацк схадовс;
  • слободне обојене сенке (или екструдиране);
  • блацк еиелинер;
  • блацк каиал;
  • светла лила нијанса сенки;
  • маскаре;
  • четке.

Лекарски вечерњи сат "Богати пурпурно-црни димљени лед"

1) Прије извођења шминке треба обратити пажњу на кожу лица. Након наношења подлоге за шминку, потребно је коректором обрадити подручје око очију, сакрити недостатке коректором и нанијети лагани танак слој тонске основе. Лако прођите кроз четкицу на капку и правилно причврстите све сјенке базе. У овом случају, погодно је да обрва буде светлија и засићена.

2) Почнимо са цртежом горњег дијела, који ће ићи од пресјека стољећа према горе до храма. Користећи малу четку, укуцајте црну боју сенки и нацртајте овај фолд веома интензивно. Стављајући четкицу на капак, угасите боју храма. Ово сјенчање треба да понови завој обрве.

3) Украсите угао ока сјајном нијансом јоргована, добро засенчавајући. Пошто је главна боја одабрана у љубичастој нијанси, прелазак на лила боју ће изгледати веома повољно.

4) У овој фази радимо брзо и врло пажљиво. Наносимо гел или течни еиелинер црне боје на читав покретни капак, без трептања ока тако да је слој равномеран. Граница облоге мора бити осенчена, тако да постоји глатки прелаз на црну боју. Наносимо светле равне сенке са равним широким покретом четкања, као да ударамо сенке у кожу. Ово се мора урадити док је оловка за очи још мокра. Пошто смо га тресли, мало смо додирнули сенку на горњем капку. Поново, примените неке сенке на боју која је равномерно постављена.

5) У горњи капак повуците црну стрелицу и повуците је у храм засенчавањем. Постепено ће се стрелица проширити од средине века. Обратите пажњу на то да реп стрелице води ка храму и наставља линију савијања доњег капка.

6) Доносимо слузав црни каиал и цртамо криж. Ако имате осетљиве очи, најбоље је да користите водоотпорну козметику (оловку за очи, оловку, итд.).

7) Постепено бришите оловку преко доњег капка и повежите је са стрелицом. Затим прекријемо доњи капак црном нијансом сенки, одржавајући лагану измаглицу.

8) Интензивно обојите трепавице маскаром и на тај начин употпуните новогодишњу шминку.

Погледајте видео: OSNOVNI koraci u nanosenju SENKI - uputstvo za POCETNIKE (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send