Психологија

Зашто се мушкарци најчешће свађају са женама прије него што се раставе?

Pin
Send
Share
Send
Send


Наизглед безопасне свађе не завршавају увек добро. Када се у пару означи јаз, одређене теме се све чешће постављају, степен разјашњења односа расте. Зашто се мушкарци најчешће свађају са женама прије него што се раставе? Који су најчешће несретни људи и како можете покушати спасити ситуацију ако постоји таква жеља?

У било којој вези, догађају се свађе. Понекад се они тичу мањих питања, понекад и озбиљнијих. Људи у здравој заједници могу компромитовати и рјешавати сукобе што је више могуће. Међутим, то није могуће за све. Све је више спорова, а жена и мушкарац почињу осјећати да нешто није у реду, да се можда њихов однос приближава крају.

Види и: Шта мушкарци мисле када се свађају са својом женом?

Зашто се мушкарци најчешће свађају са женама?

Постоји неколико „класичних“ тема за свађе које се обично јављају у паровима пре него што се разилазе. Сазнајте да ли је ваш однос у питању? Више горе наведених примјера поклапа се с вашим особним искуством, што је мања шанса за преживљавање вашег односа.

Свађа о партнерским способностима и вештинама

Прихваћено је да жена треба да има бројне таленте: да се образује, ради, одгаја дете, вози аутомобил, буде у стању да кува, пере, чисти и уопште - да успе у било ком кућном пословању. Дешава се да је чак и недостатак способности да се вози нокат приписана жени у вину и сматра се озбиљним недостатком. Врло често се незадовољство мушкараца односи управо на такве "гријехе" као на одсуство куханог оброка с више јела, неочишћене дневне собе или не баш вјештог хода за воланом. Жене су, пак, осјетљиве на критике, па чак и деликатне примједбе партнера могу довести до експлозије ако обоје имају лош дан. Сасвим је нормално да се такви спорови повремено дешавају, али када то постане норма, претвара се у лош знак.

Свађе око изгледа

Жене захтијевају комплименте и често сметају својим партнерима са примједбама попут „немам ништа да обучем“ или инсистирајући на томе како изгледају у новој хаљини. Ово су важна питања за нас, али они нервирају наше људе, који вјерују да има много озбиљнијих ствари за расправу. Ми, са наше стране, им приговарамо због недостатка емпатије, а наше жалбе закључују из њих. Сви ми понекад међусобно покваримо живце, али од човека који је унутра зрео за паузу, могу се чути неадекватне ситуације оштрих изјава.

Неслагање око нерођеног детета

Хипотетичко дете је један од најчешћих конфликата између партнера који може довести до прекида. Понекад један од њих не жели да га има, а за другог изглед бебе постаје приоритет. У другим ситуацијама говоримо о времену. Жене се обично журе да би имале потомство, док мушкарци више воле да чекају. Проблем са бебом може покварити атмосферу у вези и често постаје права црвена крпа за мушкарца.

Политицал Цонтроверси

Политику дијеле сусједи, пријатељи, па чак и рођаци. Нажалост, такав сценарио и љубавне везе се не избегавају. Партнер се не слаже нужно са мишљењем жене коју воли, а ту тему се не може увијек избјећи, посебно у тренутној ситуацији која је неугодна. Чак ни у нашој земљи - на пример, можемо говорити о Европи, проблему миграната, исходу избора у Сједињеним Државама и тако даље.

Људи који вреднују односе покушаће да избегну такве расправе. Партнери у љубави поштују ставове других и заустављају се у право вријеме како би избјегли политичко „крвопролиће“. Али мушкарци и жене који одлуче да се раздвоје за себе неће постати политички коректни у својој породици.

Слажу се због пријатеља

У односима, љубомора се често појављује према пријатељици или девојци, којој друга половина посвећује много времена. Понекад се ова особа поистовећује са претњом везама и зато смо тако скептични према блиским познаницима вољене или вољене особе. Ово посебно важи за људе супротног пола, али често погађа колеге мушкарце или жене. Ако су пријатељи важнији од особе с којом смо у вези, свађе су неизбјежне, а не неразумне.

Камен спотицања - путовање

Корпоративна путовања изазивају неповерење између партнера. Сви знају шта се тамо може догодити. Алкохол тече као вода, забава је у пуном замаху, а рад је последња тема о којој учесници дискутују. Са више сумње гледамо на радне посете у саставу делегација и, генерално, на сва путовања која воде до прилично дугог раздвајања. Неки кажу да је одвајање добро за однос, али то није увијек случај. Посједовање једног од партнера доводи до чињенице да долази до свађе, од које парови не излазе увијек побједници.

Конфликти новца

Веома често разлике у приходима утичу на односе између мушкараца и жена. Мушкарци имају право на жене које зарађују више од њих. Веома често се сукоби рађају на основу трошкова. Понекад партнери заиста троше превише, посебно на одећу, али мушкарци нису без греха. Они су, пак, оптужени за куповину непотребних ствари са женске тачке гледишта, на пример, скупа средства, колекционарство, скуп скуп за играње голфа или скупи ТВ са великим бројем карактеристика у време када је стари био веома добар. Међутим, ако је главни зарађивач у породици мушкарац, онда он може довести случај до пуцања, ако вјерује да је партнер чврсто сједио око врата.

Види такође: 10 знакова да твој дечко жели да оде.

Нутритион Фигхт

Која жена није дијета? Постоје изузеци, али ово је ретко. Исхрана партнера такође утиче на човека у одређеној мери када почне да се пуши, када свињски котлет нестане са менија, а нискокалорични јогурт замењује павлаку у боршчу. Пиво из фрижидера нестаје - као и слаткиши из ормарића. Жена очекује моралну подршку од партнера, али ограничења могу преплавити његово стрпљење. Пре или касније, сваки човек почиње да се буне, а за неке парове он постаје почетак краја.

Погледајте видео: Suspense: Stand-In Dead of Night Phobia (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send