Лепота и здравље

Свијетла дими шминка са златним сјенама за Нову годину: мајсторски разред с фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


Ако тражите савршену слику за Нову годину, онда је ова мастер класа за вас. Свијетла димљена шминка са златним сјенама и црним тушем за Нову годину, коју ћемо извести, погодна је за сваку боју очију. Изгледаће апсолутно хармонично са вечерњом хаљином и фризуром.

Види такође: Смоки Смокеи Ице са бисерним сенкама, лекција са фотографијама.

Да бисте направили новогодишњу шминку са златним сенкама, требаће вам:

  • сива смеђа оловка;
  • бронзане сенке;
  • светле сенке у углу ока и испод чела;
  • златне раскошне сенке за украшавање јабуке;
  • смеђе и црне сенке;
  • блацк еиелинер;
  • блацк каиал;
  • маскаре;
  • четке.

Мастер класа "Димна шминка са златним сенкама и црним оловком за нову годину"

1) За такву вечерњу шминку потребно је припремити чисто лице и равномеран тон коже. Очистите кожу тоником и нанесите под шминку. Затим равномерно распоредите тонску основу и осветлите подручје испод очију коректором. На тај начин ћете сакрити тамне кругове испод очију. Нацртајте јасну и лијепу обрву. И на кожи капака, прођите четком у тону, остављајући лагани слој, и фиксирајте сав прах.

2) Шминку ћемо извести техником оловке, тако да ће шминка бити више засићена и трајна. Прво нацртајте стрелицу на покретном добу. Одмах одредите правац храму.

3) Повежите стрелицу са доњим и горњим капцима тако да је угао формиране латице мало изнад угла ока. Осликајте преко потпуно покретног капка, остављајући косину у подручју унутрашњег ириса ока.

4) Држите четкицу на положају од око тридесет степени под оштрим углом и угасите оловку у храм само са крајем четкице. На исти начин угасимо доњи капак до уха и закренемо на покретни капак. Добијамо веома светлу дивну маглу и базу на којој ћемо применити сенке.

5) Да би сенке из цилијарног реда веома добро осенчене, прођимо кроз брендирање бронзаних сенки. Флуффи четкица ће помоћи да се носи са овим задатком. Сенке треба да се мало ставе, прелазећи сенку оловке.

6) Нанесите светлу нијансу сенки на угао ока и испод обрве, могуће је са седефом да изгледају светлије и свеже.

7) Нанесите доста темеља на место косине да би основа оловке постала љепљива. Затим нанети патти покрети мрвље златне сенке. На исти начин направите доњи капак.

8) Украсите горњи цилијарни ред црном стрелицом, која ће почети да се шири од средине века. Крај стрелице се мало стапа.

9) У правцу главе обрве стављамо црне сенке које се преклапају са стрелицом. Обојите доњи капак. Сенка би требала бити беспријекорна, јер смо ставили раскошне сјене и угасили их.

10) Ова шминка изгледа спектакуларно са траговима слузокоже, тако да је обојите црним каиалом.

11) Коначно, обојите трепавице и уклоните сенке које падају на кожу. Ако је потребно, лажне трепавице можете ставити у ефекат запањујуће.

Види такође: Шминка Смоки Еиес са бронзаним сенкама за плаве очи, лекцију са фотографијама.

Сјајна дима шминка са златним сенкама и црним оловком за очи је спремна! Сада можете прославити Нову годину и примити комплименте.

Погледајте видео: The Great Gildersleeve: Christmas Eve Program New Year's Eve Gildy Is Sued (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send