Деца

Новогодишња кућа од филца (играчка за божићно дрвце). Занат с децом

Pin
Send
Share
Send
Send


Фелт чини угодне, удобне, лијепе и еко-пријатељске божићне украсе. Данас предлажемо да се на овом божићном дрвету направи привезак, који симболизује удобност новогодишњих празника - малу, засњежену кућу са топлим светлом на прозорима. Осим тога, овај божићни хак може се користити у разним играма с дјецом.

Види такође: Разгледница "Новогодишња кућа" властитим рукама, мајсторска радионица са фотографијама.

Алати и материјали за божићне занате са децом:

  • дебели филц црни, црвени, наранџасти и плави (или бели)
  • пиштољ за лепљење топљеног топљења
  • игла и дебела светла нит
  • маказе
  • шарене сјајне перле

Мајсторски разред на божићним занатима са децом "Снежна кућа од филца"

Прво, изрежите четири правоугаоника исте величине за зидове.

2) Љепимо зидове заједно, примјењујући вруће љепило на бочни рез. Да би се делови добро залепили и чврсто привезали један за другог, резови морају бити равномерни.

3) У једном од зидова куће, можете претходно изрезати врата и користити кућу као играчку изненађења, у којој можете обесити слаткише или поклоне на божићном дрвцу. Лепљењем зида, ставите добијену коцку на црни филц, заокружите је око периметра и исеците комад за под. Такођер залијепимо под с врућим таљењем.

4) Везите све фуге дебелим навојем. С једне стране, шавови додатно ојачавају играчку, с друге стране обављају декоративну функцију, али то можете учинити без шивања.

5) За сваки зид изрежите четири мала наранџаста квадрата и залијепите их као прозоре.

6) Изрежите четири трокута за кров са подлогом која је нешто шира од зидова куће. Ако се испоставило да је кућа правоугаоног облика, а не квадратног облика (у зависности од тога како су зидови причвршћени), онда би бочни трокути крова требали бити нешто ужи од предњих.

7) Залепите кров дуж бочних кришки троуглова.

8) Залепите кров на зидове, стављајући га на кућу.

9) Кровни спојеви се такође могу спајати и додатно сешити на зидове на угловима. Ови шавови ће се онда сакрити под "снегом".

Остаје да се снијег стави на кућу и блиставо камење или перле тако да лијепо сија. Изрезивањем снежних пруга радимо глатке линије зглобова и безбрижне таласасте линије с друге стране, као поплаве правог снијега.

Погледајте видео: 5 NOVOGODISNJIH UKRASA Uradi Sam (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send