Лепота и здравље

Шминка за очи у оријенталном стилу за смеђе очи: лекција са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


Оријентални стил никада не излази из моде, захваљујући мистерији мотива и чаробног шарма. У овом водичу ћемо извести предивну оријенталну шминку за очи за смеђе очи које ће елегантно допунити сваки вечерњи изглед.

Погледајте и: Сјајна вечерња шминка за смеђе очи - лекција са фотографијама.

Да бисте направили шминку у оријенталном стилу, требаће вам:

  • блацк еиелинер;
  • црне, златне сенке;
  • основне сенке у боји коже;
  • масцара

Лекција шминке оријенталног стила за смеђе очи:

1) Оријенталне лепоте су познате по савршеној кожи, тако да примењујемо основни и тонски оквир који су за вас погодни. У источној шминки углавном графичка и богата обрва, па је напуните нијансом сенке, оловке или глупости која вам одговара. Будите сигурни да радите на коректору зоне тамних кругова. За дебели век, најбоље је нанети подножје пре него што направите шминку. Након тога, лако покријте капак једва приметним слојем тонске основе и нанесите сјенке на бази.

2) Почнимо са проучавањем горњег капка. Нацртамо стрелицу са црним оловком за очи, која почиње од спољашњег ириса ока и наставља линију раста доњег капка. Ова стрела треба бити осенчена на мобилном веку према глави обрве. Отвореним оком угасите стрелицу у правцу храма. Четкица је скоро положена на капак, додирујући само крај. Доња линија стрелице ће бити равна.

Након сенчења еиелинер-а, покријте га црним сенкама, гасите их у истом правцу.

3) Базне сјене доносе простор угао ока и испод обрве, тако да смо направили подлогу за златне сенке, које се наносе на исти начин. Изводимо глатке прелазе између нијанси.

4) Доња граница стрелице је такође сажета са светлим сенкама како би се ова зона учинила што чистијом. Ако се тамо сиве сенке, оне се могу уклонити унапред четком у тонској основи.

5) Крхке златне сенке украшавају подручје биксеја великом равном четком. Ако су ваше сенке притиснуте, побрините се унапред да ће се сјај задржати дуже време и неће се распасти на ваше образе током дана. У овом случају, пре наношења ових сенки, направите подлогу од упорних кремастих сенки или посебне базе.

6) Сада продубљујемо цилиарни ред цртајући црну стрелицу, чији ће почетак бити у унутрашњем углу ока. Водите крај стрелице на доњој граници сенке да бисте је учинили јаснијом.

7) Украсите доњи капак. Нацртајте стрелицу из угла ока. Ми се мало одмакнемо од горње стрелице, али задржимо исти правац.

8) Нанесите црне сенке на доњи капак на зеницу и угасите их. Сенка треба да се понови и настави да савија доњи капак.

9) Користите оловку за очи да нацртате унутрашњи угао. Ако је потребно, можете донети слузницу у горњи капак, ако је јасно упадљива у контрасту са црним оловком за очи. У таквој шминки је боље не остављати празнине, јер њена дубина и мистериозност зависе од правилног рада са црном бојом.

10) Нанесите златне сенке на доњи капак.

11) Бојимо и бојимо трепавице доње капке. Под таквом шминком можете сигурно ставити и лажне трепавице.

Погледајте видео: Nauči Njemački. 2000 RIJEČI SA SLIKAMA. Njemački za Početnike. Part 1 (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send