Лепота и здравље

Вечерња шминка за плаве очи на седефастим текстурама: лекција корак по корак са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


Данас ћемо створити прекрасну вечерњу шминку за плаве очи. У овој лекцији са фотографијама корак-по-корак, научит ћете како наносити бисерне пигменте на капак, који су сада тако популарни. Такође, научит ћете да комбинујете мрвљиву и суху текстуру сјена, што ће маке уп учинити више засићеним и вечерњим.

Види такође: Вечерња шминка за плаве очи, лекција са фотографијама корак по корак.

Да бисте направили вечерњу шминку за плаве очи, требаће вам:

 • седефастим нијансама тиркизне, љубичасте, шљиве-златне, беж-златне, смеђе-зелене нијансе;
 • хигхлигхтер;
 • средства за стварање водоотпорних стрелица;
 • блацк схадовс;
 • блацк еиелинер;
 • отпоран прајмер за капке;
 • тонална основа;
 • сиве сенке;
 • тамноплаве сенке;
 • блацк каиал;
 • четке за шминку;
 • масцара

Лекција о креирању вечерње шминке за плаве очи

Да би шминка била упорна, а бисерне сенке преносиле сву своју лепоту, најбоље је користити добру подлогу под сенком (пример). Покривамо целу кожу лица и капака танким слојем тонске основе. Ако је подножје прозирно, онда га нанесите испод тонског алата, а ако је бисерно или са беж пигментом, онда на тон. Пошто је шминка вечерња, погодно је да се јасно прати обрва.

Направимо црну подлогу која ће одмах продубити шминку и учинити је засићеном. Од зенице нацртамо црну стрелицу за очи и усмјеравамо реп до храма. Стрелица има лепи облик, постепено се шири дуж кривине горњег капка.

Сада ова стрелица мора бити осенчена, посматрајући првобитно специфицирани облик. Након тога, она ће постати издужена и широка.

Нанесите беж-златну сенку за очи са седефом до угла ока. Слој седефастих сенки треба да буде густ и засићен.

Испод чела ћемо нанети маркер са веома светлим бисерним сјајем. Са пигментима, шминка је сјајна, али истовремено захваљујући својој текстури постижемо лагану измаглицу. Стога, не треба да стављате јасан нагласак на подручје испод обрве.

Горњи поклопац испуњава сенке сенке. Више засићене боје ће изаћи из спољашњег угла ока и уклопити се у унутрашњост. И са овом нијансом покривамо реп стреле и као да је продужавамо.

Сада покривамо стрелицу црним сенкама и мешамо је са нијансом шљиве. Дупликирајте правац стрелице и њен облик, али истовремено добро уклопите.

За јабуку средином века који се креће, користимо смеђи седеф са зеленим преливом. Пошто ћемо на доњем капку имати тиркизну боју, они ће играти једни са другима.

Преостали простор од угла ока до смеђе нијансе испуњен је прозирном златном шљивом. У овом случају, сенке би требало да буду исправно изабране у засићењу.

Да бисте добили љубичасту стрелицу, можете мешати специјални алат и бисерне сенке. Нацртајте стрелицу из унутрашњег угла цилијарног реда. Не доводимо је до краја, већ се средином века глатко раствара у црно.

Нанесите тамноплаве сенке на доњи капак и напуните спољни угао и капке испод стрелице тиркизном нијансом.

Боје са црним водоотпорним каиал слузокожом и интерпланарним редом. На доњи капак наносимо црне сенке, лагано их засенчујући.

Погледајте и: Контрастна вечерња шминка за плаве очи, лекција са фотографијама.

Ми обојимо трепавице и баш тако смо направили шминку на седефастим текстурама.

Погледајте видео: Microsoft Office Word. Korak po Korak - Copy&Paste, Rad sa Slikama i ubacivanje TextBox-a (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send