Психологија

Како мушкарци флертују са женама? 5 знакова мушког флертовања

Pin
Send
Share
Send
Send


Мушкарци су обично прилично отворени и спремно говоре о својим осјећајима и неуспјесима, што се не може рећи за жене. Истина, понекад речи нису потребне. Говор тела говори много више о особи. У исто вријеме, то уопште не значи да се намјера других може препознати само по њиховим покретима. Многи, посебно љубитељи свих врста психолошких књига, тако су научили сакрити своје емоције и мисли да је потпуно немогуће погодити о њима. У овом чланку ћемо говорити о томе како мушкарци флертују у већини, а не о појединцима.

Дакле, шта указује да је заинтересован за вас? Како човек флертује са женом? Ево 5 знакова мушког флерта.

Види такође: Како сазнати да је тип стварно заљубљен у тебе.

Како човек флертује са женом?

1. Обећавајући изглед

Свака друга флерт веб страница говори о контакту са очима. Заиста јесте. Човек ће вас прегледати од главе до пете, због чега ћете се можда чак и помало збунити. Он ће буљити у вас током разговора и својим очима показати своју наклоност на сваки могући начин.

2. Кокетни осмех

Ако особа подигне један угао уста, док се злобно смеши, знајте да он флертује са вама. Често се може глупо хихотати или смејати непознатим темама разговора.

3. Окретање тела према себи

Да ли сте приметили да људи увек стоје или седе пола скретања према онима који су заинтересовани. Ако ваш пријатељ ради управо то, ви сте изузетно заинтересовани за њега. Где год да идете и шта год да радите, његово тело ће увек бити окренуто према вама. Увек ће се трудити да вам се што више приближи, док ће лагано погнути главу у страну.

4. Комплименти

Обично, комплименти су добри када мушкарац жели да некога намами у своју замку. Он ће чак приметити и микроскопску нову укосницу у вашој коси, коју ће сигурно похвалити, не заборављајући да стално понављате колико сте добри. Међутим, ово није тако лоше. Ако вам се мушкарац свиђа, немојте се бојати комплимената.

5. Флирти дотакне

Ово је најочигледнији знак да момак флертује. Мушкарци су предодређени за опипљивост и визуалност ствари; они желе да виде и додирну све. Било да ходате или седите, он никада неће пропустити прилику да додирне вашу руку, колено или бутину.

Види такође: 8 знакова да је тип луд кад те воли.

Сада, знајући како мушкарци флертују, будите опрезни и немојте пропустити свог принца.

Погледајте видео: KAKO ŽENE ZAVODE (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send