Лепота и здравље

Тамно драматична ретро шминка: лекција са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


У овој радионици ћемо извести ретро шминку, коју карактерише његова драма. Погледајте лекцију о креирању тамне драматичне шминке са фотографијама корак по корак.

Види такође: Шминка као Лана дел Реи: лекција корак по корак са фотографијама.

Да бисте направили тамну драматичну шминку, требаће вам:

  • сиве кремасте нијансе;
  • бисерне сенке од шљива или јоргована;
  • боја шљива мат;
  • тамно сиве сенке;
  • блацк каиал;
  • маскаре;
  • четке.

Извршите тамну драматичну ретро шминку

Главни нагласак у ретро маке-упу је да су све линије усмјерене према доље и смјештене испод кута ока, за разлику од онога на што смо навикли сада.

Прво ћемо радити обрву. Ретро обрве су увек танке и изгледају као конац. Како у данашње време овај облик обрва није релевантан, потребно је максимално приближити обрву облику који је потребан. Ако вам није потребна потпуна стилизација ретро слике, онда можете нацртати обрву у облику на који сте навикли.

Сва кожа је потпуно покривена слојем тона, захватајући горње и доње капке. Исто тако прекријте обрве тоналним средствима. Ако имате фине длаке, моћи ћете скоро потпуно одрезати обрве и створити нову.

Нацртајте што је могуће мање. Заокружујемо ретро обрву и посебно продужујемо крај обрве, вештачки ширећи реп и чинећи изглед тужним.

Тамно сиве, црне, сиве нијансе сенки савршене су за ретро шминку. Као подлогу користимо сиве кремасте нијансе које су отпорне. Потпуно покривамо све покретне капке и ниже. Границе се стапају и формирају спољашњи угао, који је благо оборен према доле, што га чини испод правог угла.

Покупите прозирну бисерну боју сенки у нијанси шљиве и покријте са њима целу сенку сиве базе. До ове боје до обрве, затварајући фиксни капак. Немојте се плашити да се превише приближите боји на доњем капку, јер, напротив, потребан нам је овај ефекат.

Слиједећи слој се наноси сивим сивим сјенама, чинећи пријелаз у дубине стољећа. Границе су помешане са бисерном нијансом дуж контуре. Испада глатки прелаз од дима у боји.

Напуните цијелу базу кремом тамним сивим сјенама. Ми носимо четкицу директно са базе трепавица. Сада мешајте сиво са шљивом.

Имајте на уму да дим не приказујемо на волуметријском делу фиксног капка, већ да га оставимо да светли. Уместо тога, мићемо сиве и шљиве нијансе сенки на четке и обојимо рупицу преко унутрашњег угла ока лаганом измаглицом. Замрачење у овој области и истицање фиксне старости ће чинити начин на који желимо да буде.

Деепен макеуп витх блацк. Због овог нагласка друге боје ће бити више попут измаглице. Преломимо интерстицијални ред на горњи капак, а такође и на слузницу доњег капка. Обавезно обојите унутрашњи угао оловком.

На крају, обојимо трепавице.

Може се чинити да је за такву шминку обрва сувише лагана.

Погледајте видео: Šminka za plave oči (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send