Психологија

Зашто човек каже да не жели везу и шта да уради

Многе младе жене се суочавају са овом ситуацијом. Прво, први састанак, који се брзо развија у обећавајуће познанство. Тако добро да почнете да се питате да ли постоји нешто више између вас и када можете очекивати нешто више. Проводиш много времена заједно, искре лете између тебе ... И одједном каже да није спреман за везу. Не разумете у потпуности шта да мислите о свему овоме. Нисте спремни сада или уопште? Није баш спреман са тобом или са неком другом женом? А када ће бити спреман? Или можда жели да вам понуди везу без међусобних обавеза? И није ли спреман зато што нисте његова жена?

Сазнајте шта то значи када мушкарац каже да не жели везу и шта можете учинити у вези с тим.

Погледајте и: Зашто никада не каже "љубав"?

Мушка логика

Ако вам човек каже да није спреман за везу, с једне стране, имате право да се осећате разочарано. Али, с друге стране, постоји и разлог за задовољство: стекли сте јасноћу. Наше дилеме и сумње најчешће се односе на чињеницу да нам људи шаљу конфликтне сигнале. Кокетирају са нама, они су осетљиви и романтични, јасно показују жељу да нас боље упознају, а онда изненада су запањени признањем да нису спремни за везу. Где је логика овде?

Запамтите да за сваког човека свако пријатно, чак и прилично блиско познанство не мора завршити везом. Представник јачег пола може лако флертовати са женом, не планирајући успостављање дубљег односа. У међувремену, за жену, чињеница да показује интересовање за њу, тражи њено друштво, често је еквивалент интересу за даљње односе. Другим ријечима, може се десити да човјек уопће не размишља о синдикату, али у исто вријеме не намјерава избјегавати жене. И његов партнер у овом развоју упознавања види почетак солидне стабилне везе.

Ова неусклађеност тумачења често доводи до чињенице да партнер, видевши превише интересовања жене, у неком тренутку покушава да се повуче или повуче јасну границу иза које не жели да иде. И онда каже да није спреман за везу.

Без другог дна

Главна ствар коју треба запамтити је да ако мушкарац каже да није спреман за везу, то значи да ваше познанство неће прерасти у трајну везу. Једноставно је, и морате га прихватити. Неке жене се покушавају увјерити да је то пролазна појава: “Можда му само треба времена? Или пати од растанка са првим, али кад ме упозна, он ће се предомислити? Или можда чека да почнем да га освајам? Мушке поруке су, по правилу, једноставне, транспарентне и не предвиђају друго дно.

Стручњаци кажу да не постоји таква ствар као што је недостатак спремности да се успостави однос у принципу. Постоји само недостатак жеље да се изгради са одређеном особом. Ако вам неко каже да није спреман за везу, он није спреман за везу с вама. Када се појави права љубав, проћи ће "оклевање". То се јасно види у ситуацијама у којима неко изјављује да није спреман за везу, а након мјесец или два већ је у заједници с неким другим.

И још увек разговарај с њим

Чињеница је да су мушкарци различити. Већина њих, када кажу да нису спремни за везу, једноставно не желе да буду са вама. Будите опрезни јер постоје све врсте људи: можда би ваш пријатељ желио да дијели кревет с вама, али он не размишља ни о синдикату. Онда ће флертовати са тобом, заводити, флертовати, али ће у једном тренутку рећи да није спреман за комуникацију. Да ли је то рекао након што си био у истом кревету? Онда сте већ схватили с ким имате посла.

Међутим, такође се дешава да је нешто заиста немогуће створити заједницу, а објашњавање ситуације тако што није спремно за везу је најлакши начин. Ако мушкарац има било каквих проблема који га спречавају да изгради заједницу, он им никада неће признати, али ће рећи нешто попут: "Волим те, али сада нисам спреман да будем с тобом." На пример, они могу изгубити посао, немају довољно средстава за живот у овој фази, али се не признају ни за шта, упркос чињеници да заиста, стварно воле жену.

Дакле, има смисла разговарати са партнером - можда он заиста има неку врсту препреке у свом садашњем животу, што у ствари нема никакве везе са његовим осећањима према вама.

Међутим, у сваком случају, није вриједно упорно увјеравати човјека да му се само чини да није спреман за везу. Зато што је најгора ствар коју жена може да уради је да “уведе” партнера у синдикат под притиском. Најтачнији однос се дешава само онда када се оба члана баве њима добровољно.

Види и: Како разумјети понашање мушкараца? Зашто се он понаша на овај начин и шта да ради с тим?

Стручњаци кажу женама: морате разумјети да празне душе и срца поништавају шансе за успјешан однос - прво их треба „хранити“. Такво разорено срце и душа могу бити пропали партнери. Из разних разлога - на пример, јер лечи ране након љубавне драме, јер више воли да се забавља, него да се смири и гради односе. Зато што га нешто спречава у стварању савеза, јер не жели да буде са одређеним партнером ...

Међутим, ако човек тврдоглаво наставља да тврди да није спреман за везу, онда му треба веровати, јер он говори истину.

Погледајте видео: EXPERIMENT Glowing 1000 degree KNIFE VS 15 OBJECTS! Orbeez Crayons Sour Candy and Toys! SATISFYING (Децембар 2019).

Загрузка...