Психологија

7 предности, које би требало да имају идеалног љубавника

Шта је за мушкарца најважније када је у питању појава женског тела? Груди, задњице, ноге? Ево 7 карактеристика физичког изгледа, које би, према речима мушкараца, требало да имају идеалног љубавника.

Види такође: 10 знакова идеалног љубавника ожењеног мушкарца.

Биста која се уклапа у длан

Ако сте и даље мислили да мушки представници маштају само о огромној силиконској дојци, погријешили сте. Највише воле природне млијечне жлијезде, које и сами дефинирају као “праведне” - не превелике, не премале. Они би требали бити такви да се савршено уклапају у мушки длан.

Феминине тумми

Можда вам је тежак, мишићав, раван стомак ваш највећи сан, али момци воле нешто сасвим друго. По њиховом мишљењу, стомак идеалног љубавника треба да буде женствен, тј. Еластичан и благо заобљен. У овом случају, веома су добродошли струк.

Широки кукови

Широки кукови за жене за јачи пол су синоним за сексуалну привлачност. Запамтите да су момци највише забринути оним што они сами немају. Мушка фигура је конструисана тако да су рамена шира од кукова, што не изненађује што су заобљеност у подручју карлице изузетно атрактивна.

Перформинг поп

Равне задњице одбијају мушкарце. Женско дупе треба јасно разликовати и бити видљиво. Уосталом, током забаве у кревету морате нешто зграбити ... Осим тога, такви облици чине узбудљиве шамар!

Дуге ноге

Велики број мушкараца је луд за женским ногама, посебно у куковима. Да би се у њиховим очима сматрало идеалним љубавником, неопходно је да буду танки, чврсти и глатки. За мушкарце, то је попут трачница које воде до раја. "Комуникација" са женским ногама даје им забаву.

Уређена нога

Ако мислите да мушкарци уопште не обраћају пажњу на овај дио дјевојачких или женских ногу, онда сте врло погрешни. Изгребен лак за нокте, грубе пете, напукнуту, неестетичну кожу могу да охладе топлину чак и најзагријаније Цасанове. Зато, пре него што одете на интиман датум, урадите добар педикир!

Види и: Идеална жена по мишљењу мушкараца.

Лепо лице

Ако жена нема у лице нешто што добија момка, онда чак и најљепше тијело није у стању створити чудо. Срећом, јачи пол попут најразличитијих типова девојака и жена. Неки воле бринете, друге - плавуше, а друге - црвенокосу власницу пега. Међутим, то не мијења чињеницу да највише пажње посвећују лицу.

Погледајте видео: SPIES - Episode 6 eng sub. РАЗВЕДЧИЦЫ - Серия 6 (Фебруар 2020).

Загрузка...