Психологија

5 разлога зашто жене напуштају своје вољене мушкарце

Pin
Send
Share
Send
Send


Често се могу чути тужне приче о томе како мушкарци, након дуготрајних веза, напуштају жене или, још горе, одлазе без поздрава. Међутим, иницијатива у празнини не долази увијек од мушкараца. Постоје ситуације када таква тешка одлука пада на крхка рамена поштеног пола. Чини се да је једини разлог за растанак са партнером недостатак љубави. Али женска душа је пуна тајни и загонетки, а има и случајева када се девојке опраштају од некога кога још увек воле.

Зашто жене остављају мушкарце? Који је разлог за такав наизглед нелогичан чин? Погледајмо ово питање заједно на примјеру пет главних разлога због којих жене напуштају своје вољене.

Погледајте и: Зашто мушкарци остављају жене? 4 главна разлога.

Зашто жене остављају мушкарце?

Разлог број 1 - Жена се осјећа усамљено

Жена може да се осећа усамљено, чак и ако је у озбиљној вези. Штавише, то није неуобичајено, јер многи мушкарци спадају у категорију превише активних и сврховитих људи, који стављају посао и каријеру изнад свих других животних вриједности. Однос са таквим мушкарцем је као осамљени пут, у којем не треба тражити помоћ или наду за подршку. Ако жена не заузима водећу улогу у животу мушкарца, тај тандем ће прије или касније завршити растанком. Без обзира на то колико жена воли свог младића, она мора знати да на њега можете рачунати чак иу најтежем тренутку.

Разлог број 2 - Мушкарац није спреман за озбиљну везу

Сваки однос треба да се развије, а један од врхунаца њиховог развоја је почетак породичног живота. Међутим, сви људи се не придржавају таквих ставова. Постоје значајни докази да мушкарци и жене различито гледају на породични живот. За већину жена, породица је битан атрибут среће, али многи мушкарци не журе да се оптерећују озбиљном везом. Ако се на тако важном питању пар креће у различитим правцима, они неће моћи да задрже ни најјачи осећај. Штавише, одлуку о раздвајању ће донети жена, јер она не може наћи у вези оно што јој је потребно.

Разлог број 3 - Човек није навикао да се озбиљно бави животом

Романтичари кажу да љубав пркоси логичној просудби. И то је истина, јер се често заљубљујемо у оне који се не уклапају у улогу поузданог партнера у животу. Постоји категорија људи који, у принципу, нису створени за озбиљну везу. Њихов живот се састоји од низа бескрајних журки, празника и забаве. Заљубити се у таквог мушкарца може, међутим, живјети с њим - то је немогуће. И пре или касније свака жена ће доћи до ове мисли. Немогуће је преобликовати особу, тако да га морате или прихватити са свим манама, или рећи хладнокрвно и одлучујуће “Збогом”. С обзиром да свака жена подсвјесно тражи мушког бранитеља у мушкарцу, друга опција се догађа много чешће него прва.

Разлог # 4 - Односи су изгубили своју хитност.

Љубав је превртљиви осећај. Испрва захваћа наш ум и срце, а касније неизбјежно губи свој сјај. Апсолутно се сви парови суочавају са кризом у односима, међутим, не могу сви да их превазиђу. Када роман изгуби своју првобитну страст, многима се чини да нису везани ни за што друго. У овом тренутку почиње фаза навикавања једни на друге, када су мане партнера постале видљивије, а предности - мање значајне. Ако у том периоду жена не осјећа љубав и подршку од вољене особе, она неће моћи сама извући везу из кризе, што ће значајно повећати ризик од раздвајања.

Разлог # 5 - Различити интереси

У почетку, "хемија" доминира односом - партнери се очигледно привлаче једни другима, а еуфорија љубави засјењује све око себе. Нажалост, ова фаза не траје дуго, након чега почиње период тзв. Често се испоставља да, улазећи у овај период, партнери као да поново гледају једни друге, схватајући да, у ствари, имају потпуно различите погледе на многе ствари у животу. Ова фаза се може превазићи, али за то је неопходно да оба партнера саслушају мишљење једних о другима и покушају да направе компромис. Ако само жена покуша сачувати везу, њени напори ће неизбјежно пропасти. Само у једном лепом тренутку она ће схватити да је она коју воли потпуно странац за њу.

Види такође: 30 фраза које се не могу говорити женама.

Много је више разлога зашто жене напуштају оне које воле. Али најчешће се однос уништава због неспоразума. Зато, ако желите да сачувате своју љубав, научите да слушате и поштујете једни друге.

Погледајте видео: My Friend Irma: Memoirs Cub Scout Speech The Burglar (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send