Лепота и здравље

Емералд макеуп: лекција са сликама

Pin
Send
Share
Send
Send


У овој радионици смарагдне шминке, урадићемо то у Смокеи техници, али са веома модерним акцентима на бисерним текстурама. Ова шминка је погодна као вечер и изгледат ће предивно за сваку боју очију, ако покупите зелену нијансу.

Погледајте и: Све нијансе голе шминке: лекцију корак по корак са фотографијама.

Да бисте је креирали, биће вам потребна смарагдна шминка:

  • сиве, мочварне или црне кремасте сјене;
  • тамно сиве сиве сјене;
  • блацк схадовс;
  • блацк еиелинер;
  • бисерне сенке зеленкастог сјаја;
  • тиркизне или смарагдно бисерне сенке (у мастер класи Тамми Тануке "Ослободилац делфина");
  • маскаре;
  • четке.


Креирање Емералд шминке

Чини се да је то врло једноставан сет козметике потребан за обављање шминке, али у ствари морате пронаћи праве нијансе. На пример, у мастер класи користи се тиркизна нијанса, која изгледа као бледо плава, а на тамно сивој подлози испада да је смарагдна. Можете одмах покупити оне боје које су за вас и ставити их умјесто предложене тиркизне. Дакле, будућа нијанса сенки зависи од избора супстрата. Ако је била браон, онда би се жути пигмент више појављивао из сенки и ефекат не би био исти.

Покривамо капак тоналном базом и цртамо обрву. Управљамо чистоту и ред на лицу да одмах видимо резултат.

Нанесите кремасте сенке на цијели горњи капак у одабраној нијанси до горњег преклопа. Треба да имају добру лепљивост, онда ће свака нијанса сенки са добром пигментацијом бити густи слој.

Доносимо доњи капак и повезујемо га са горњим. Границе треба да буду осенчене лаганом измаглицом.

Пудер или сенке у боји коже, ходају са пахуљастом четком само на сенкама сенки.

Сада прекријте границу тиркизним сјенама, повлачећи боју према обрви. Пошто су сенке мрвице, биће веома лако радити са њима.

На исти начин, померајте доњи капак, задржавајући форму у сивим нијансама, али благо прелазећи њене границе. Бисерне нијансе са зеленкастим нијансама испод обрве, мешањем са тиркизном нијансом.

Сада прекријемо тамно сивом нијансом преостали простор на капцима, претварајући нијансу на тиркизну боју. Одмах можете видети како се тиркиз претвара у смарагд, или како потамњујете вашу изабрану нијансу.

Главна бисерна нијанса се веома интензивно наноси на угао ока дуж доњег капка.

Наглашавамо цилијарни ред црном стрелицом дуж горњег капка. Ми водимо из угла ока до краја трепавица и благо се стапамо са чистом четком или задње стране четкице.

Ову нијансу покривамо црним сјенама како бисмо фиксирали оловку за очи и показали мало јасан кут од горњег капка. Можете га засјенити, као код уобичајене шминке.

Нанесите кремасту сенку на слузницу која се користи као супстрат. Ако нису баш погодни за ову сврху, онда користите производе који су вам познатији (каиал, итд.). Ближе спољашњем углу ставите тамно сиву нијансу, а затим тиркизну. Због лепљиве текстуре, суве сенке се неће распасти у очи и ометати.

Погледајте видео: Classic Movie Bloopers and Mistakes: Film Stars Uncensored - 1930s and 1940s Outtakes (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send