Нумерологи

Животни пут по датуму рођења, нумерологија. Бесплатне онлине калкулације

Pin
Send
Share
Send
Send


Нумерологија је у стању да одговори на многа питања која нас занимају. На пример, знајући број нашег животног пута, можемо боље разумети наш карактер, сазнати који је задатак дошао у овај свет, и такође одредити какво искуство треба да акумулирамо. Број животног пута, као нумеролошки пасош, персонифицира нашу личност, унутрашње тежње, таленте и способности. Осим тога, овај индикатор ће нам помоћи да изградимо хармоничне односе са нашим партнерима, рођацима, пријатељима и важним људима.

Да бисте израчунали број животних путева, морате да додате све цифре пуног датума рођења да бисте добили једну цифру.

На пример, ако је особа рођена 20. новембра 1990. године, обрачун ће се извршити на следећи начин: 2 + 0 + 1 + 1 + 1 + 9 + 9 + 0 = 23 = 2 + 3 = 5. Према томе, број његовог животног пута је 5 .

Желите да знате број животног пута? Користите наше онлине калкулације, које ће пружити изузетно прецизне информације о судбини и сврси.

Ви сами можете израчунати број животних путева и прочитати њихов опис у наставку:

Јединица даје људима активност, преданост и амбицију. Представници овог животног пута су урођени лидери, покушавају да воде свако друштво, уносећи у њега своје погледе и идеале.

Људске јединице имају огромну снагу воље, ефикасност и аналитички ум. Чак иу тренуцима панике и хаоса, успијевају задржати чист ум, проналазећи најрационалнији излаз из ове ситуације. Да би у потпуности искористили своје потенцијале, ови људи морају усмјерити своју активност у професионалне активности.

Јединице често имају проблема у односима са партнерима и пријатељима. Поседујући огромну унутрашњу снагу, они несвјесно подреде оне око себе себи да не морају сви да окусе. У неким животним ситуацијама, они морају да науче да буду нежни и добронамерни.

Двојке су свестране и сензуалне природе. Они имају способност да ухвате расположење других људи, способни су да дају мудре савете и подршку онима којима је потребна у тешким временима, због чега су познати као поуздани и лојални пријатељи. Али, упркос чињеници да су други привучени људима двоје, често се осећају усамљено и погрешно схваћено. Само им број начина живота даје тако високу унутрашњу емоционалност да понекад ови људи не могу да изразе своја осећања и жеље.

Саосећајни и добродушни двојци су обдарени снажним карактером и способношћу да уложе максималне напоре како би постигли жељени резултат. Међутим, таленти ових људи ће бити у стању да се манифестују под условима потпуне хармоније са спољним светом.

У љубави, двоје људи тражи јаке и активне партнере који их могу заштитити од неправде и зла.

Број 3 симболизује радост, славље и срећу. Људи чији се животни век поклапа са овом цифром сматрају се сретнима у нумерологији. Судбина им даје многе шансе, које радо користе да би постигле заиста колосалне висине.

Три особе имају весело и доброћудно расположење. Не знајући то, они често постају „душа компаније“ и узори. У исто време, они који прате овај животни пут никада не пате од "звезде" болести. Три особе превише воле живот и цијене могућности које им дају, тако да у њиховим срцима нема мјеста за негативна осјећања.

Представници овог нумеролошког кода у љубави траже искрене осјећаје и равноправно партнерство. Међутим, њихова породична срећа у великој мери зависи од материјалне добробити.

Људи са животним путем 4 могу се упоредити са Атлантиђанима, који су, према древној грчкој легенди, држали земаљски свод на својим моћним раменима. Овај нумеролошки код симболизује стабилност, чврстину и земљотворност. Људи-четворке не лебде у облацима, јер су у стању да имају на уму хиљаде важних детаља, захваљујући којима се у нашем свету чува ред.

Најбоље особине четворки манифестују се у скромности, амбицији и искрености. Ти људи по природи не знају како да лажу, тако да се вреднују и на послу и међу пријатељима.

Представници овог животног пута су помало пасивни. Они не знају да заводе, очарају и фасцинирају, стога, у односима са супротним полом, теже да играју улогу робова.

Покретачка снага људи са личним бројем 5 је радозналост. Петорица су иновативни људи, бунтовни људи и ометачи јавног реда. Нумеролози вјерују да су представници овог животног пута дошли у овај свијет како би убрзали процес еволуције, у њу унели нове боје и темеље. Заиста, Петорица не толеришу каноне и правила, ако им се чини нелогичним за њих. Ови људи се не плаше да иду својом судбином, фокусирајући се само на унутрашње принципе и законе.

Представници нумеролошког кода 5 често постају истраживачи, писци и путници. У љубави, овим људима је потребно потпуно разумевање и јединство погледа.

Број 6 даје људима добар укус и племенитост. Ови људи су позвани да украшавају свет, испуњавајући га делом лепоте и софистицираности. Људи шесторице имају суздржаност, племените манире и увид, захваљујући којима интуитивно бирају прави начин живота.

У нумерологији, код 6 симболизује љубав и породичну срећу. Заиста, представници овог броја изражавају се кроз сензуалне односе. Често се ови људи разликују по појачаној љубави, али прије или касније нађу достојног кандидата за улогу другог полувремена и потпуно се посвете породици.

Људи са особним бројем 7 су интровертни који перципирају усамљеност не као казну, већ као милост. Сви њихови животи, ти људи се посвећују само-унапређењу, настојећи да постигну невероватне висине у својим изабраним активностима. Треба напоменути да се испоставља да су они „одлични“, јер им шифра 7, штавише, даје добре интелектуалне способности и развијену интуицију.

Не може се рећи да је Седам људи повучено, који се плаше да комуницирају са спољним светом. Као и други, за њих је важно да осете подршку пријатеља и партнера, међутим, то не би требало да нарушава границе њиховог личног простора.

У нумерологији, код 8 симболизује таленат и посвећеност. Ови људи увек знају шта желе од живота, и такође знају како да га добију. Људи из Г8 се не надају помоћи других, покушавајући сами да се носе са потешкоћама.

Осам често посвећује свој живот професионалним и друштвеним активностима. Захваљујући таленту и организационим способностима, они могу постати добри лидери. Ако Осам ради као подређени, она ће сигурно довести свој рад до савршенства.

У љубави, људи осам често заузимају водећу позицију, коју партнери можда не воле. Међутим, њихова природна способност да посматрају проблем извана им помаже да ријеше и најдуговјечније сукобе.

9 се сматра најтипичнијим кодом у нумерологији. Овај број се састоји од три тројке, што даје људима изванредне способности и неконвенционалну судбину. Скоро сваки члан личног кода 9 има најјаче магичне способности. Ако се ови таленти не развијају, људи-девојке почињу да живе у складу са својим унутрашњим током, понекад не схватајући зашто су то урадили, а не другачије.

Унутрашњу снагу Нинеса употпуњује пријатна лепота. Они се лако заљубе у било којег припадника супротног пола, понекад се играју са осећањима, а понекад се урањају у њих без трага.

Погледајте видео: NYSTV - The Secret Nation of Baal and Magic on the Midnight Ride - Multi - Language (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send