Дивинатион

Играјте за мачке то сами. Мастер класа са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


Желите ли задовољити своју омиљену пјенушавост новом играчком, а шминке не воле, а оне су скупе? Немојте се журити да се узнемирите, играчка за мачку својим рукама није лошија од продавца. Осим тога, може се направити од отпадног материјала. Да таква играчка уопште није тешка, погледајте мајсторски разред са фотографијама корак по корак и уверите се сами.

Погледајте и: Најприхватљивије пасмине паса за децу.

Да бисте направили играчку за мачке, биће вам потребни следећи алати и материјали:

 • перје
 • кутија за ципеле,
 • гумена гума (опционално),
 • суши штапићи 3 ком.,
 • конопац од јуте,
 • мало звоно или звоно
 • браид
 • пиштољ за лепак, суперглуе,
 • контура акрилног злата (опционо),
 • одвијач или бушилица,
 • бушилице пречника 3мм и 7мм.

Како да направите играчку за мачку својим рукама:

1) Отворите торбицу за ципеле. Користећи бушилицу или одвијач у поклопцу и дну кутије, направите рупе. Избушите 3 мм у поклопцу и 7 мм на дну.

2) Узмите перје различите дужине и различитих боја. Ставите их у сноп, вежите их јаким концем и фиксирајте резултат са два чвора. Перје се може наћи у занатским радњама, као иу фармама. Користио сам перје од сломљеног навијача моје кћерке, старог бова и врпце с перјем. Из села су донета перазана фазана.

3) Уметните сноп перја у широку рупу у чепу и напуните га врућим лепком. Лет цоол.

4) Одрежите комад гумене длаке дугачке око 35 цм, направите чвор на његовом крају. Затегните поклопац ципеле и звоно на еластичној врпци као што је приказано на слици. Међутим, касније се може обесити звоно или звоно.

5) Подмажите рубове поклопца и кутију суперлепљивом масом и ставите их заједно. Нека се љепило осуши.

6) Измерите обим и висину кутије од покривача ципела. Моја кутија има обим од 9,5 цм и висину (без капе) од 3 цм. Од комада крзна (пожељно природно - има атрактиван мирис за мачке), исеците правоугаоник у складу са мерењима, добио сам правоугаоник од 9,5 цм к 3 цм, а за посао сам узео основу од крзна из моје старе шешир од куне.

7) Помоћу пиштоља за лепљење, причврстите правоугаоник крзна око кутије као што је приказано на фотографији. Затим направите посјекотине на подручјима крзна која нису у близини.

8) Развијте вруће подручје љепила око рупе и савијте “латице” крзна унутра. Тако да омотате целу кутију крзном.

9) Покријте поклопац топлим лепком и налепите га на траку погодне или контрастне боје.

10) Да би рад био складнији, осликао сам златним акрилним бојама шешир од гуме, звонце и ставио тачке на плетеницу акрилном контуром златне боје. Али овај корак је опционалан.

11) Дакле, главни део наше играчке је спреман. Настављамо са производњом такозваних "штапова за пецање". Може да се направи од дрвених празних или чак штапића за балоне. И користићемо сусхи штапиће. За посао нам требају три штапа. Пресавијте их како је приказано на фотографији, тј. Уметните равни крај средњег штапа између два екстремна штапића и фиксирајте резултирајућу структуру врућим љепилом или супер-љепилом. За већу чврстоћу, може се омотати љепљивом траком.

12) Залепите крај жице на врући лепак као што је приказано на слици.

13) Омотајте штапиће за суши са конопцем, причврстивши га врућим љепилом. Оно што треба да имате, можете видети на слици испод. Осликао сам централни штап са смеђом акрилном бојом, али овај корак је такође опциони.

14) На врху задњице на суперхлеву залијепите крај гумене капе на десној страни штапа. На левој страни залијепите крај узице. Замотајте гумену гуму са конопцем на врх штапа, глатко се крећући у намотај штапића дужине 2-2.5 цм.

15. Ојачати све површине покривене конопцем, додатно, покривајући два слоја благо разблаженог ПВА лепка. Тамни део штапа може бити пресвучен акрилним лаком.

Погледајте видео: NYSTV - Nephilim Bones and Excavating the Truth w Joe Taylor - Multi - Language (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send