Психологија

Какве цуре воле богати мушкарци?

Интелигентне, лепе, непристојно богате ... Хиљаде жена из целог света лови ове момке. Нажалост, нема свака жена шансу да постане милионерка. Испоставља се да богата господа више воле строго дефинисани тип жена. Какве цуре воле богати мушкарци?

Види такође: Да ли мушкарци воле пуну девојку?

Какве жене то богати мушкарци воле?

Беаутифул

Сваки човек је другачији у својим страстима. Неки преферирају ниске бринете, друге - дугоноге плавуше. Али једно је сигурно: жена милионера мора да је лепа. Са добром фигуром, уредном косом и ноктима, блиставим осмијехом. То би требала бити дјевојка, због које ће сватко завидјети свом партнеру.

Тхрифти

Милионери воле да импресионирају своје жене скупим поклонима. Али ако примете да девојка почиње да се понаша ("Зашто сте ми купили огрлицу без наушница?") Или показати тенденцију да потрошите богатство на луксуз, они се никада не удају. Они више воле економичне жене које знају како да преброје новац, знају своју цену и имају за циљ њихово умножавање.

Смарт

Женска интелигенција је нешто што заиста брине за богате - осим ако, наравно, немају озбиљне намере. Глупи луткици који могу причати цијели дан само о козметици, соларијима и шопингу, добро су за једну ноћ или за врло специфичне сврхе. У животном партнеру милионера изабрати девојку која је паметна и има интересантне хобије.

Одан

Богати су обично осјетљивији у питању женске вјерности. Иако их ријетко штеде (нажалост), очекују потпуну лојалност од свог партнера. Богата особа је често жељно заинтересована за девојку, она је са њим због љубави или новца, покушавајући некако да провери. Ако схвати да је имао среће да упозна жену која га заиста воли, без обзира на стање на рачуну, онда би без оклијевања тражио њене руке.

Ундерстандинг

Већина људи мисли да богати људи имају вечни одмор. У међувремену, проводе доста времена на послу, често врло стресно. Делегације, уговори, састанци, преговори ... Од својих партнера, богати људи очекују стрпљење и подршку, а не замјерке да још увијек нису код куће.

Види такође: Шта жене воле мушкарце: 10 митова.

Имају одличне манире

Богати човек жели да има девојку живота, која у друштву може бити права дама са савршеним манирима. Која у разговору са важном особом неће дозволити досадну клизање, а на елегантној световној церемонији неће бити исмеване жене његових познаника. Она би требало да буде способна да говори о разним паметним темама, правећи прави утисак на друге.

Погледајте видео: 7 STVARI KOJE ŽENE NAJVIŠE VOLE (Фебруар 2020).

Загрузка...