Психологија

Зашто мушкарци воле глупе жене? Мушка психологија

Pin
Send
Share
Send
Send


Мушкарци често више воле да повезују своје животе са будалом него са паметном девојком. Зашто мушкарци воле глупе жене?

Редовно седите у друштвеним мрежама и видите како се један по један ваши колеге и други познаници искачу у браку. „Али како? На крају крајева, они имају нула ИК! Како је неко желио да се ожени њима?! - нема ограничења за ваше изненађење или огорчење. Ипак, тужна истина о животу је да многи мушкарци воле да се удруже са девојкама које, благо речено, немају изванредне интелектуалне способности. Зашто воле глупе жене?

Види такође: 10 знакова идеалног љубавника ожењеног мушкарца.

Човек може сјати на њеној позадини

Мушкарци имају огроман его. У свему желе да буду најбољи, најбржи, најпаметнији. Они воле да сијају у друштву, а посебно - у позадини њихових жена. Односи са слатким будалама им гарантују. Таква жена никада неће довести човека у комплекс, јер ће увек бити бољи од ње.

Човек је може обуздати

Девојка са ниским нивоом интелигенције никада неће имати своје мишљење. То ће јој омогућити да подигне руку као дете. Човек жели да остане код куће - верно ће га задржати у друштву. Да ли би радије отишао на забаву сам? Жена ће пустити и неће трепнути.

Човек може да манипулише њоме

Интелигентна жена ће одмах осјетити да је њен партнер манипулира - за разлику од будале, која се може завести, преварити и издати, а она ништа не разумије. Ово је веома погодно за мушкарце.

Боље је у кревету

Мушкарци воле ове жене зато што су одличне љубавнице. Шта тачно значи израз "одличан"? Чињеница да се девојка апсолутно слаже са свим оним што "тутор" захтева од ње. Лако је натерати је да експериментише у спаваћој соби, јер глупаве жене ретко инсистирају на себи. Учинит ће све што јој партнер жели.

Она нема велика очекивања

Интелигентна жена обично зна тачно шта жели од свог партнера. Сања да осети миловање и игра прву виолину у вези. Неће толерисати непоштовање према себи, занемаривање, партнерска путовања на страну, скандале. Не повезујте се са неким ко не размишља озбиљно о ​​заједничкој будућности и ко је узима као играчку. Појединац нема никаквих посебних очекивања у вези са партнером. У њеном друштву, мушкарац је ослобођен потребе да буде идеалан партнер, да излази из коже како би бар био висок. Само треба да буде он сам.

Види такође: Да ли мушкарци воле пуну девојку?

Она не инсистира на венчању и деци

Будала живи у данашње време, не размишља о томе шта ће се десити сутра, за месец или годину. Провести вријеме с њом је једна велика забава, без преданости и озбиљног разговора о заједничкој будућности. И, као што знате, обећања о венчању и деци - то је оно чега се скоро сваки човек у паници боји.

Погледајте видео: Harald Kautz-Vella о факторима који утичу на Планетарну свест (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send