Психологија

5 начина да схватите да ли је момак слободан без питања о томе

Pin
Send
Share
Send
Send


Која од девојака није почела одморити романтику на одмору? Највјероватније их нема. Штавише, сви мушки туристи су обично самохрани, барем тако кажу. Али да ли да им верујемо или још боље да проверимо? Штавише, постоји 5 ефективних начина да се схвати да ли је мушкарац слободан без питања о томе. Иначе, они не раде само на одмору, већ иу свакодневном животу, тако да свакако можете сазнати да ли је у вези или је његово мјесто празно.

Погледајте и: 5 знакова да је ваш дечко спреман да понуди понуду.

Како да разумем да ли је момак слободан без питања о томе

Будите пажљиви на детаље. Прво, проучи прст у његовој десној руци, можда ће бити места са венчаног прстена. Можда има тетоважу са женским именом (наравно, то може бити име мајке, али то је мало вероватно) или други знаци присуства у животу жене коју је волио.

Проверите друштвене мреже. Ово је један од најједноставнијих начина да сазнате да ли момак има другу половину. Погледајте његове фотографије, ако је увек са њима са истом девојком, онда, највероватније, човек није слободан, чита коментаре и шале пријатеља под фотографијом, они такође могу много да кажу. Наравно, има људи који не воле да покажу свој лични живот. У овом случају, погледајте странице својих пријатеља, можда ће имати фотографије са њим и његовом другом половицом. Само се држите у руци - не стављајте лајкове, а посебно не пишите коментаре. Момак би помислио да га пратите.

Рандом куестионс. Лукавост је ваше главно оружје да сазнате шта се дешава у његовом приватном животу. Покушајте са највећом пажњом да поставите питања о општим темама, али да сазнате информације које су вам потребне. На пример, питајте га како проводи своје љето, гдје се воли опуштати викендом, итд. Не може да спомене свог вољеног, ако је, наравно,. Можда ће у разговору неколико пута поновити женско име, или ће почети израз "... ми смо са ма ... (...)", а онда ће престати, бојећи се да настави са "клинцем (женом)".

Полл фриендс. Сасвим је тешко разумети особу која је узнемирена, али његови пријатељи могу много рећи о њему. Можете их питати директно или почети издалека, свака опција је добра. У почетку, шала ће помоћи: "Ох, где је твој пријатељ отишао, тако згодан, за састанак или нешто слично?" Постоји велика вјероватноћа да ће одговор бити позитиван. Само немојте да покушавате да нападате његове пријатеље са питањима, јер момци су и даље те трачеве, није познато како ће особа коју волите реаговати на то. Али, с друге стране, ако је слободан, разговор са пријатељем може бити одлична опција да привуче његову пажњу на вас. Држи се златне средине.

Сноопинг. Примећено је да мушкарци чешће гледају на жене од оних који већ имају сродну душу. Наравно, постоје женске даме које не пропуштају нити једну сукњу. Али, ако приметите да вас момак гледа са интересовањем, и, штовише, контакт очима је дуг, а не кратких погледа, онда је то знак да му се свиђате и, највјероватније, да је слободан (многи мушкарци се још увијек боје да ће жена, и зато покушајте да се не попнете на дивљање).

Види и: Хоће ли се мој дечко удати за мене? Бесплатни онлине тест.

Можда ће вам ови савети помоћи да не урадите нешто глупо, јер незнање може бити разлог да га човек одбаци. Али чак и ако откријете да он није слободан, не очајавајте. Будите мирни и немојте га покушавати одвратити од другог полувремена. То неће донети добро.

Погледајте видео: The Vampire Diaries Comic Con 2015 Panel - Ian Somerhalder, Paul Wesley, Candice Accola, Season 7 (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send