Деца

Божићна честитка са божићним дрвцем направите сами. Мастер класа дечијих заната са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


Желите ли својој породици дати новогодишњи поклон, који сте направили својим рукама? Направите картицу са својом децом. Такви дечји занати за Нову годину неће само задовољити рођаке, већ ће моћи да учествују и на изложби божићних радова у вртићу. У модерној сцрапбоокинг техници направљена је божићна честитка са божићним дрветом, рад на којем је детаљно описан у овом мајсторском разреду са фотографијама корак по корак.

Време производње: 30-40 минута.

Погледајте и: Новогодишња карта у техници сцрапбоокинга сопственим рукама, мајсторски занати са децом.

Материјали за рад на дјечјим божићним занатима:

  • акварел папир за израду разгледница 10 * 15 цм
  • комад валовитог картона из кутије
  • декоративни навој (сисал)
  • шарена чипка са помпоном
  • мале декорације (пола перле и мала дугмад)
  • акрилна боја
  • лепљива трака
  • маказе
  • шиваћа машина

Мајсторски разред "Божићна честитка са божићном дрветом властитим рукама":

1) Прво, одлучите коју ћете величину имати разгледницу. Овај пут имам разгледницу од 10к15 цм, можда и више. За основу разгледнице користите акварел папир или папир за цртање.

2) Сигурно имате кућну картонску кутију. Изрежите комад из ове кутије да одговара величини разгледнице. Одсеците горњи слој на картону, појавит ће се валовити трагови.

3) Сада изрежите неколико милиметара од картона и причврстите га на радни комад. Бијели рубови би требали изгледати испод картона, па ће картица изгледати складно.

4) Стави празну страну. Узмите украсни конац (сисал) у белој или беж боји. За вас, измерите приближну дужину конца, који је потребан за божићно дрвце. Уместо сисала, можете користити природни појас или конопац.

5) Користите машину за шивење и приложите сисал у облику божићног дрвца. Ако у близини није било писаће машине, залијепите божићно дрвце пиштољем за љепило или другим јаким љепилом за брзо сушење.

6) На врху створеног дрвета, залепити изрезану звезду из дебелог картона. Обојите звезду по жељи.

7) Па, сада наставите са украшавањем божићног дрвца. Одрежите мале пумпе од чипке, залијепите љепилом. Одаберите боје чипке тако да су у хармонији.

8) У наставак курса ће ићи мале декоративне полутке, дугмад и друге прелепе декорације.

9) Да бисте картици дали зимску и новогодишњу нијансу, користите белу акрилну боју. Очистите рубове подлоге и божићно дрвце. Спраи паинт. Да не би мрље на радном подручју бојом, ставите лист папира испод божићног дрвца.

10) Рад је спреман, натпис се може лијепити по вољи. Напишите било коју честитку, залијепите је на пјенасту двострану траку.

Види такође: Разгледница "Новогодишња кућа" властитим рукама, мајсторска радионица са фотографијама.

11) На самом крају, осигурајте радни предмет и композицију љепљивом траком или љепилом за пиштољ. ПВА љепило не препоручујем за употребу, може објесити папир.

Погледајте видео: Najlepse Bozicne cestitke, Најлепше Божићне честитке (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send