Дивинатион

Три најсиромашнија знака зодијака 2019. године

Pin
Send
Share
Send
Send


Ко у наредних 365 дана треба да води своје пословање изузетно разумно и промишљено? За кога брига о новцу може бити релевантнија него иначе? Постоје такви знаци. За сваку од њих, финансијска ситуација је индивидуална и, иако се не предвиђа ништа катастрофално за једну од њих, они се дефинитивно не препоручују да игноришу тешкоће са којима се сусрећу. Анализа показује да је потребно разликовати 3 знака, који се могу назвати најсиромашнијим знаковима зодијака 2019. године.

Види такође: 3 знака зодијака, који ће вратити свој бивши у 2019. години.

Новац и Стрелац

Постоје три главне тачке о којима би се Стријелци у 2019. години требали чврсто сјећати.

Прво: њихови приходи ће вероватно бити неуједначени. Њихова нестабилност може се изразити у различитим аспектима - у изгубљеној добити (накнаде, итд.), Закашњело плаћање зарада итд. Осим тога, Стрелетске трупе могу изгубити дио својих извора прихода. Сатурн је одговоран за сва ова питања, а будући да ће током читаве године планета бити у другој кући, њен утицај ће се показати управо то. Може се минимизирати на једини начин - не надати се "лаком новцу", већ радити са пуном одговорношћу и упорношћу. Такав став према прављењу новца Сатурн "сличан", и стога Стријелац, који се присиљава да дјелују на тај начин, може рачунати на поступно изједначавање ситуације. Иначе, ово указује Јупитер у коњункцији (цијеле године), што нам омогућава да предвидимо да ће се тешко раздобље завршити вриједном финансијском наградом.

Друго: од средине априла до краја септембра није пожељно да Стрелетс преузима обавезе (и учествује у иностраним пројектима), што ће захтијевати значајна материјална и монетарна улагања. А од 10. априла до средине августа не би требало да постоји никакав нови посао који се односи на финансије. Јупитер упозорава на то, што ће у том тренутку бити ретроградно.

Треће: Стрелац ће имати (без обзира да ли осећа потребу или жељу за тим) да преиспита равнотежу између својих ставова и стварног материјалног благостања. Неизбјежно, Плутон у Јарцу ће их неизбјежно гурнути у ово, који ће бити у другој кући током цијеле године. И такво “гурање” може се изразити у околностима које ће изазвати мисли о могућем сиромаштву, сумњама у личну способност да се ријеше сви потребни финансијски проблеми итд. А Стрелетс ће морати или да преиспита свој однос према изворима прихода, или ће почети да се другачије односи према властитим потребама у материјалној сфери.

Најсиромашнији знаци зодијака 2019: Раки

Главна тема за већину Раковаца у наредној години биће идеја да су они катастрофално неспособни да се носе са својим финансијским пословима. Проблеми могу настати због неких плаћања, радних обавеза, куповине итд. Све ово ће првенствено бити резултат утицаја Сатурна, који је у опозицији. Али то се може манифестовати у додатним трошковима (тарифе, итд.), Затим у неповољним околностима које ометају спровођење одређених акција, сада у баналном физичком замору, што смањује продуктивност. А најочигледније ће га рак осјетити крајем године, када ће и Јупитер бити у опозицији. Али у другој половини љета, напротив, они ће имати жељу да учине нешто смионо да одлучно пресече гордијски чвор финансијских неспоразума. Марс ће их гурати у другу кућу и слушање његовог позива је могуће и неопходно.

Током године, представницима констелације Рака се саветује да минимизирају некретнине и инвестиционе операције. Поред тога, непожељно је да позајмљују новац или материјална средства.

У августу ће многи Раковци имати хитну потребу за куповином. Овде не говоримо о свакодневним ситницама, већ о нечем скупом, вредном. Само узмите и проведите потребну количину карцинома. А ако се потешкоће са новцем заиста покажу значајним, онда се не би требало претерано задуживати због нове аквизиције. Међутим, ако је могуће пронаћи тражена средства, онда није неопходно да јој се ускратите, јер ће се у будућности испоставити да то може донети значајан профит раку.

Финансијска ситуација близанаца

Готово цијелу годину, до и укључујући новембар, Близанци ће бити погођени Јупитером у опозицији. Овај транзит доноси тренутке - па чак и периоде - финансијске нестабилности. Може се манифестовати у различитим стварима (у зависности од индивидуалних околности). Неко из близанаца ће се суочити са туђом неликвидношћу, неко неће добити накнаду или премију. Поред тога, могу постојати ризици губитака приликом великих куповина или продаје. Међутим, ако се близанци одлуче да у јулу направе неку вриједну аквизицију, онда нема сумње у њен успјех. У овом тренутку, они ће бити под заштитом Венере, што погодује погодбама.

Близанци, који воде неке врсте заједничких пројеката (са пословним партнерима, итд.), Требали би бити спремни за промјене. На то указује Плутон, који ће бити у осмој кући током целе године. У овом случају, узрок промене неће бити они сами, већ неко од оних са којима ће морати да се носе. Ие Ово ће бити повезано са промјеном финанцијске ситуације која је већ стран. Важан елемент у овом случају је елемент непредвидивости, јер промјене овдје могу имати и позитивно и негативно »бојење«.

Али Уранов секстил (од јануара до септембра укључиво) омогућава нам да предвидимо бројне процесе који ће свакако позитивно утицати на добробит Близанаца. Врло је вероватно да ће се дотакнути или подизања друштвеног статуса, или стабилизације или јачања њиховог друштвеног положаја. Штавише, то ће се десити неочекивано, и можда неће бити директно повезано са околностима у којима ће се близанци наћи у том тренутку.

Види такође: 3 знака зодијака, који ће се венчати 2019. године.

Генерално, све није тако лоше. Очигледно је, мада се могу појавити одређене финансијске потешкоће у животу неких представника зодијачког круга, међутим, било који проблем ће бити ријешен. Зато је исправније рећи да 2019. године нема стварно лоших знакова зодијака, али постоје знакови који ће морати посветити мало више времена новцу од осталих.

Погледајте видео: GODINE - MC Yankoo ft. DJ Bobby B. & Jacky Jack (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send