Психологија

Како увек постати женско и пожељно? 9 једноставних корака

Pin
Send
Share
Send
Send


Како увек постати женско и пожељно? Ово питање је забрињавајуће за многе, јер не постоји ништа пријатније у свијету него инспирисати и одушевити вољеног човјека. Ево 9 једноставних корака који ће вас приближити истинској женској срећи.

Песме су састављене у име жена, започети су ратови и почињени су најнеобичнији поступци. Упркос чињеници да нас називају "слабим" сексом, имамо велику моћ - способност да инспиришемо мушкарце, дајући им нашу бригу и љубав. Али, нажалост, све жене не знају како да користе своје природне дарове, што доводи до разочарења у љубави и одбојности према мушкарцима. Ако сте забринути за питање - како постати женски и пожељни у сваком тренутку, послушајте савјете у наставку. Испоставило се да вас само девет једноставних корака одваја од ваше властите среће.

Види такође: 10 савета о томе како да постанете неодољиви и освојите мушкарце.

Како постати женски и пожељан?

Корак број 1 - контролишите своје емоције

Гнев, испољавање негативних емоција и жеља да се ствари разреше главни су непријатељи женствености, јер мушкарци желе да нас виде као слатка и доброћудна створења. Скривање својих истинских осјећаја је невјеројатно тежак задатак, али барем покушајте не показивати своје емоције другима.

Корак 2 - Остани мистериозан

Сви смо чули о женској тајни, која, у добром смислу те ријечи, чини јак секс лудим. То не значи да треба да говорите цветним фразама, да нестанете без објашњења и да покажете своју оригиналност на сваки могући начин. Само упоредите себе са занимљивом књигом: ако објавите читаву причу човеку са првих страница, изгубиће значење у даљем читању. Покушајте да задржите интриге. Немојте наметати изабраном, не узимајте претерану иницијативу и немојте му говорити о својим осећањима 10 пута дневно. Нека човек схвати да твој живот не припада само њему, иначе ће сви твоји напори постати досадни и незанимљиви.

Корак број 3 - немојте се плашити да изгубите човека

Бојимо се да ћемо изгубити оне које волимо. А овај страх нас чини зависним и предвидљивим. Да би задржали љубав - морате га пустити, али не у дословном, него у фигуративном смислу. То значи да не треба да бринете због чињенице да ће се једног дана ваша романтика завршити. Одбаците такве мисли, јер ми живимо овде и сада и треба да уживамо у садашњости, а не да потамнемо његове ефемерне страхове.

Корак 4 - Поштујте се

Ако не поштујете себе, нећете моћи да тражите поштовање од човека. Међутим, немојте бркати самопоштовање и себичност. У здравој верзији, самопоштовање се манифестује у подржавању сопствених принципа, неспремности да се иде против својих уверења, и такође жртвује ствари које су вам заиста важне за хир друге особе. Без обзира на то колико волите човека, не посветите свој живот само њему. Често се ова жртва испоставља непотребном па чак и штетном.

Корак број 5 - бити умерено каприциозан

Уобичајена грешка заљубљених жена је у томе што се слажу са свим акцијама мушкарца, чак и ако је то у супротности са њиховим личним интересима. Чини се да потпуна послушност испуњава однос са лакоћом и удобношћу. Показујући апсолутну усклађеност, заиста постајете прикладна страст према мушкарцу, међутим, практичност нема никакве везе с љубављу и срећом. Да бисте привукли, инспирисали и узбудили човека, само треба да останете сами, будете у стању да браните своју позицију и заштитите своје интересе.

Корак број 6 - немојте постати "мајка" за свог изабраног

Свака жена има мајчински инстинкт, под чијим утицајем желимо да се бринемо о онима које волимо. Умерена брига је природни део изражавања осећања заљубљене жене. Међутим, ако се брига претвори у мајчинску бригу и сваки тренутак се брине о вољеној особи, у очима мушкарца то изгледа као досадна мука и жеља да га подјармиш. Човек је напустио очеву кућу како би био независан, што значи да у својој вољеној жени жели да види, изнад свега, пријатеља, партнера, љубавницу, али не и мајку.

Корак # 7 - Будите слаби и беспомоћни

Ако матерински инстинкт живи у нама, онда инстинкт бранитеља живи у мушкарцима. Нека се ваш изабрани осећа као прави херој поред вас. Чак и ако сте у стању да сами решите све проблеме који се јављају у вашем животу, играјте се заједно са мушкарцем. Будите слаби и беспомоћни, радо прихватите његову помоћ.

Корак 8 - Љубите се

Нико те не може вољети ако не волиш себе. Ова једноставна истина стара је колико и свет, али је она основа среће и хармоније. Истинска самољубље се не манифестује у претјераној захтјевности и хировитости, већ у разумијевању властитих жеља и способности да дјелује у најбољем интересу својих интереса.

Корак број 9 - одговара вашем идеалу

Ако желите да вас принц воли, морате постати принцеза. Наравно, у једној веома познатој бајци, представник краљевске крви несебично се заљубио у јадну Пепељугу. Али ако се сећате, Цупидова стрелица пробила је принчево срце не у тренутку када је Пепељуга радила под јармом своје маћехе, већ када је засјала на лопту. Ако се чуда не догоде ни у бајкама, онда их не треба очекивати у животу. Да бисте привукли пажњу пристојног мушкарца, морате се прилагодити свом идеалу: пазите на свој изглед, укључите се у саморазвој, али најважније - не бојте се изразити своју индивидуалност, јер она је чаробна сила која фасцинира људе.

Види и: Како постати популарна дјевојка? 11 главних тајни популарности.

Да бисте постали увек женски и пожељни, само треба да живите у хармонији са својим светом. Схватите да је срећа у вама. А да бисте уживали у њој, морате заборавити на претходна разочарења и веровати у своју ексклузивност.

Погледајте видео: Harald Kautz-Vella о факторима који утичу на Планетарну свест (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send