Психологија

"Опростите" никада не би требало да кажете човеку

Pin
Send
Share
Send
Send


Ако тражите опроштај за све што радите - то је за вас норма, то је психолошки проблем. Наравно, морате се испричати, али ако то често радите, то значи да стално правите изговоре за свој избор. Једном ријечју, сталне исприке су неодлучне, мушкарци воле самопоуздане жене, па је боље замијенити израз "Жао ми" са "Жао ми је ..." Осим тога, за неке ствари које не би требало да се извините. Овде ћемо говорити о њима.

Погледајте и: 10 ствари које никада не можете рећи мушкарцима.

5 “опростите” никада не би требали рећи човјеку

"Извини, морам да радим.". Зашто се извињавате због ове ситуације? Због обавеза? За чињеницу да имате другачији живот, а не само човек - центар универзума, за који морате да се одрекнете свега и свакога? Не, не, и не опет. Без извињења. Ваш рад је ваш избор и нико нема право да укаже да је то погрешно. Осим тога, радна жена се једноставно не може извинити што се брине о себи. Зато је, умјесто исприке, боље рећи ово: „Данас се наш састанак неће одржати, јер ја радим.“ И нема више објашњења.

"Извини, данас не изгледам најбоље." Не морате се извињавати мушкарцу због његовог нерепрезентативног изгледа. Штавише, ви сте најчешће измислили чињеницу да изгледате ужасно. Дечки чак ни не примећују такве ситнице као нејасне обојене стреле или модрицу испод очију. Наравно, ако се ваша коса може оплетити у густим плетеницама под вашим рукама и ногама, а ваше лице наликује жвакаћем папиру, онда ће највероватније на то обратити пажњу. Али, с друге стране, многи од њих у животу изгледају као бескућници који су управо изашли из своје омиљене кућице, и ништа - вољени су, збринути и његују се. И уопштено, можда имате разлоге зашто сте у овом облику и они се не тичу никога.

"Жао ми је, али желим да будем сама." Неопходно је да сви буду сами са својим мислима, стога се не исплати тражити опрост због чињенице да имате период усамљености. Штавише, мушкарци воле да седе и без вас са својим најбољим пријатељем - ТВ-ом, који преноси фудбалску утакмицу. И покушајте да кажете само реч против тога. Неће бити граница огорчености: "Уосталом, ово је фудбал!" Дакле, никакво објашњење или извињење није само изјава о чињеницама: “Данас проводим вријеме са собом. Ако се неком не свиђа, то није моја кривица. "

"Опрости ми за моје понашање." Наравно, ако сте константно касно или непристојни према другима, а можда ви вичете или бацате ствари, онда је то страшно. Не може свако то толерисати. Али ако, на пример, све напишете и поставите подсетнике за себе, онда не треба да се извињавате због тога, јер је то ваша личност. И за њу се не тражи опроштај.

"Опрости ми, али данас нисам спреман за секс, јер имам критичне дане." Стоп! Како се извињавате што једном месечно патите од болних грчева и крварења, јер на другачији начин вам мајка природа не би дала могућност да затрудните и имате децу, као што су људи који се усуђују кривити за недостатак близине ових дана ". Ово је потпуно апсурдно! Дакле, нема речи опроста. Ако се момку нешто не свиђа, зашто га онда тако треба?

Види такође: 10 ствари које никада не би требало рећи човеку у вези.

Дозволите, драга вечно испричавамо се дјевојкама, показати самопоштовање и престати се испричавати за оно за што нисте криви. Штавише, то не треба чинити пред онима који вам се никада не би извинили, чак и ако то заслужујете.

Погледајте видео: KDA - POPSTARS ft Madison Beer, GI-DLE, Jaira Burns. Official Music Video - League of Legends (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send