Лепота и здравље

Графичка шминка са зеленим сенкама за плаве очи: лекција корак по корак са фотографијом

Pin
Send
Share
Send
Send


Данас ћемо извести необичну шминку са јасним границама. Ово је интерпретација широке стреле која испуњава цео покретни капак. Ми само радимо стрелу не у строго црној боји, већ са нагибом у зеленој боји. Погледајте графички приручник за шминку са зеленим сенкама са фотографијама корак по корак.

Види такође: Како направити дубоки задимљени лед за сиво-плаве очи: корак по корак са фотографијом.

Да бисте направили графичку шминку са зеленим сенкама потребно нам је:

• црна оловка за очи;

• светло зелене и зелене сенке;

• црне сенке;

• црни каиал;

• маскара;

• четке.

Графички шминкерски туторијал са зеленим сенкама са корак по корак фотографијама

Ова врста шминке неће одговарати власницима надолазећег века, јер стрелица једноставно неће бити видљива. Такође, ако имате веома велики фиксни очни капак, онда ова шминка може визуелно да је истакне још више.

Пре него што направите шминку, уредите кожу лица. Обавезно га очистите посебним тоником и нанесите базу на лице и посебан капак на кожу. Лагано нанесите тон и фиксирајте прахом.

Почнимо са шминком цртањем стрелица. Користећи исту методу, можете нацртати стрелице тање ако вам је тешко одмах наметнути жељену дебљину и поставити смјер.

Прво, указујемо на правац стрелице према храму. Ова линија ће наставити линију доњег капка.

Затим уз помоћ туша водимо горњи део у преклоп. Само ова линија поставља ширину стрелице. Требало би да иде глатко у прегиб између покретних и фиксних капака.

Настављамо линију доње стрелице дуж доњег цилијарног реда. Ако га правилно нацртате, доња линија линера ће нестати глатко и строго поновити кривину.

Напуните боју до средине горњег капка. Прелаз мора бити избрисан и угао сјенчања ће бити око 45 степени.

Средином мобилног века покривамо зелене сенке. Истовремено идите даље од границе црног линера. Радимо строго на граници нацртане стрелице. За ову шминку, можете покупити апсолутно било коју боју сенки.

У угао ставимо лагану нијансу креча и помијешамо је са зеленом бојом на покретном капку како би се прелазио из боје у боју.

Црни еиелинер мора бити фиксиран сухом текстуром. Умећемо црне сенке на исти начин као и сенчење очију. Помешајте зелени и црни слој сенки. Ако је потребно, поново додајте зелене сенке, ако има превише црних.

Такође не можемо занемарити нижи капак. Пустили смо га мало са црном линијом. Сада треба да буде лепша и богатија. Црна каиална мрља на мукозном и међустаничном низу. Одмах видите како се око претворило у мачку.

Горњи цилијарни ред постајемо интензивнији са црном стрелицом. Ми носимо четку са оловком за очи из унутрашњег угла ока и само је однесемо на црну сенку.

Погледајте видео: Microsoft Office Word. Korak po Korak - Copy&Paste, Rad sa Slikama i ubacivanje TextBox-a (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send