Нумерологи

Адреса нумерологије: бесплатне онлине калкулације

Да ли погодите коју енергију носи ваша кућа, где проводите већину свог времена? Ако не, онда ће вам адреса нумерологије помоћи да сазнате за њу, јер то зависи од тога, да ли ће вам кућа дати топлину и удобност, да ли можете да живите у њој у љубави и радости, или је ваша кућа ћелија из које сте ви не можете изаћи, или лудница, где постоје сталне свађе и сукоби, пропусти и потцењивања.

Нумеролошки код стамбене адресе игра велику улогу у нашем животу, јер приказује потпуне информације о енергији мјеста у којем живите. На крају крајева, многи људи су чули занимљиве приче да се, када се особа помакла, његов особни живот изненада побољшао или да су ствари кренуле узбрдо, штавише, није потребно преселити се у други град или земљу; Разлог за такве кардиналне промене у промени нумеролошког кода адресе.

Да бисте га пронашли, потребно је да упишете своју адресу, која садржи име улице, кућни број и стан. На пример, живите у улици Солар, 72, стан 45.

СУНЧАНО - 9 слова, сада направимо пун рачун: 9 + 7 + 2 + 4 + 5 = 27 = 2 + 7 = 9. То значи да је број ваше адресе 9. Погледајте доље за његову вриједност.

Јединица Одличан дом за људе са лидерским квалитетима, он ће ту остати морално и физички. Управо та адреса-адреса ће помоћи да се покрене бизнис који ће донети много новца, само под условом да нико не омета савет. Кућна јединица никада није савршено очишћена, чак и ако стално трљате нешто и усисавате, нека ситница ће покварити његов изглед. У овој кући морате премјестити оне који су уморни од опсесивне комуникације. Овде се нико неће мешати.

Проблеми код куће Јединице. Немогуће је да људи живе сами у њему, јер га је тешко ријешити. У овој кући увијек постоји господар и слуга, што значи да онај који припада другој категорији осјећа нелагоду у таквом стану. Није тешко схватити: морате израчунати датум рођења свих чланова породице - чији је мањи роб. Можете се отарасити овог јарма, ако напустите кућу, добро, или носите нешто црвено код куће.

Два. Ова кућа је за двоје, живеће у њој у савршеној хармонији, хармонија и мир ће владати овде док се не појави неко други. Из тог разлога, врло често рођење дјетета доноси нелагоду у њиховом односу. Такође је удобно за креативне људе - музичаре, уметнике, мађионичаре, итд.

Кућни проблеми Два. У овој кући је угодно заједно, али особа која живи сама ће увијек бити у депресивном стању, а његове болести ће га мучити. Кућа-два је још увијек лоша јер увијек има пуно непотребних ствари.

Три. Ово је кућа у којој ће се сви осећати удобно. Овде све стално комуницира, тако да нема грешака - свако говори једни другима истину и то свима одговара. Овде ће људи различитих погледа увек наћи заједнички језик који ће међусобно комуницирати топлином и љубављу. Једном у кући Тројке, можете проширити друштвени живот.

Проблеми куће Тројке. У овој кући нико не броји новац, тако да често морате да штедите. Често у кући постоји креативан неред. Није погодан за конзервативце и лидере.

Фоур. Ако нисте самоуверена особа, обавезно се преселите у такву кућу. Овде ћете осетити талас снаге који ће одмах утицати на пословне и личне квалитете. Иначе, овдје се испуњавају најдражји снови, само што о њима стално морате размишљати. Штедни и шкрти људи ће бити добро овде! Ово је уточиште за одговорне појединце.

Проблеми код куће Четири. Становници ове куће често осјећају да раде напорно и готово никада не одморе. Ова кућа није погодна за радохоличаре, јер ће овдје напорно радити, што ће утицати на њихово стање, како емоционално тако и психолошко.

Пет. Кућа активности, дакле, ако сматрате да сте остали у стању мировања, онда је ово становање за вас. Гости су увек добродошли, одржавају се многи састанци са пријатељима, телефон не ћути. У овој кући људи воле и знају како да деле своја осећања и сумње. Не мора бити досадно. Власници куће увијек изгледају привлачно и шармантно без обзира на расположење. Ово је добро место за романтику.

Проблеми код куће Пет. Живот у овој кући је увек у пуном замаху, тако да је усамљеним људима тешко живети у њему. Увек постоје брзе одлуке које нису увек тачне. Такав Дом је такође контраиндикован за оне који желе миран и миран живот.

Сик. У овој кући је удобно за породицу у којој су дјеца, као и за оне који желе развити умјетничке способности. Увек је удобно и монетарно, чак и ако власници нису радохоличари. Ово становање воли животиње, тако да их увијек има пуно, као и цвијеће.

Кућни проблеми Шест. У овој кући сви живе преданост, неки не могу издржати ово оптерећење. Ако особа не воли да се брине, онда ће то бити тешко.

Седам. Ово је место самоће за размишљање, као и за опоравак. Овај дом ће привући не-породичне људе - нежење, студенте и појединачне писце. Она доприноси сновима и интуицији, коју треба слушати - неће вас изневјерити. Удобно је затворен за људе.

Проблеми код куће Седам. Ако желите да остварите финансијску добробит и раст каријере, одмах се пребаците у другу кућу, јер је материјална стабилност туђа власницима ове куће. Брачни и партнерски односи неће бити ни јаки. Седам није погодно за стварање породице.

Тхе Еигхт. Кућа изобиља у свим сферама живота - пријатељима, породици, финансијској ситуацији, па ако желите да имате све то, преместите се у Осми дом. Овде се, узгред, организационе способности манифестују у највећој мери, што ће донети плодове - признања, награде и награде. О овој кући можемо рећи да то није дом, већ центар активности случаја.

Проблеми код куће Осмице. Много проводе у овој кући, тако да морају пуно радити. Ова кућа не воли људе који не знају како се располагати новцем, као и беспослене.

Девет. Ево, искористите предности прошлих акција. Овдје се повећавају романтични осјећаји и суосјећање за сусједе. Становници ове куће би требали бити мудри и уравнотежени, успут речено, ово станиште ће вам помоћи да култивишете ове квалитете. Овдје су људи увијек духовни и промишљени, осјетљиви су на друге, тако да је с њима лако и једноставно. Ово становање ће помоћи да се привуку прави људи и материјални ресурси за удобан живот.

Кућни проблеми Нинес. Ако мислите само на друге, можете нашкодити себи и онима који живе поред вас. Ово становање је контраиндиковано за алтруисте, као и за оне који су навикли да се забављају и троше време лако и без размишљања о својој будућности. Живот у таквој кући ће бити тврд и сив.

Погледајте видео: Pozovite sebe s' fiksnog na mobilniDragana Cvejić (Јануар 2020).

Загрузка...