Лепота и здравље

Елегантна смеђе-плава шминка: лекција са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


На овој радионици изведићемо шик смеђе-плаву шминку, која изгледа контрастно импресивно. Ова предивна шминка је погодна за сваку боју очију, што је чини универзалном. Једноставна лекција корак-по-корак са фотографијом ће вам помоћи да поново створите ову лепоту.

Види такође: Лепа шминка очију у смеђим тоновима: лекција са фотографијом.

За извођење прекрасне смеђе-плаве шминке требат ће вам:

  • палета плавих и плавих сенки;
  • сиво-смеђи еиелинер;
  • смеђе сенке у светлим и тамним нијансама;
  • блацк еиелинер;
  • маскаре;
  • четкице за шминку.

Лекција смеђе-плаве шминке са фотографијама корак по корак

Да би се боја појавила онако како би требало, потребно је направити висококвалитетну подлогу. Обавезно нанесите танки слој тонске основе након посебне базе испод сенке. Ово ће учинити шминку отпорнијом. Није потребно поставити сјенке да се фиксира тон. Боље је користити прајмер или кремасте сенке, тако да се сенке прекрију дебелим слојем.

Шминка кренимо од проучавања мобилног доба и радимо само до врхунца. Нанесите сенку спољашњег угла цилијарног реда. Прво, користите најтамнију плаву нијансу и ставите широку стрелицу из угла према зеници. Држимо равну четку под оштрим углом и цртамо боју дуж капка.

Прелазак на следећу боју, утичући на претходну. Држимо косу линију до краја и настављамо да изводимо градијент са светлијим нијансама до најдубљег угла. Покушајте да држите горњу границу чистом.

Затим ћемо направити подлогу за смеђу боју са сиво-смеђом оловком. Користи се за цртање детаља оловке и зато мора бити средње тврдоће тако да може бити добро осенчена.

Оловку треба наоштрити и изрезати око горње границе у наборима дуж обриса сјенила. Затим донијете доњи капак и повежите га са горњом у облику латице, чији ће угао бити мало већи од садашњег.

Флат брусх бленд пенцил детаил. Претходно нанесите оловку на четку. Из горњег преклопа, угасите оловку према горе, а доњи капак до уха. Затамњење ће се повећати за око 0.5-0.7 цм и прекрити ивицу светлим сенкама да бисте наставили да радите са сувим сенкама.

Прво, нијансом оловке нанесемо светло смеђу нијансу. Боље је то урадити са меканим кистом. Обратите пажњу на облик оловке.

Како се приближавамо граници са плавом бојом, прво радимо кроз зону савијања. Нанесите тамно смеђу боју на плаву. Овај слој ће бити густ, а затим га помијешати у свијетлосмеђу боју. У исто време задржавамо оригинални облик.

Испод обрве нанесите мат сјај. Ово може бити лагани бисер, али са веома деликатним сјајем, тако да нема шминке.

Маке маке уп јаснију и графичку користећи црни еиелинер. Носимо га танком четком из унутрашњег угла и понављамо облик капка, савијамо вањски дио и завршавамо цртање стрелице.

Тинт еиеласхес.

Погледајте видео: Sminkanje sa Jelenom BROWN CUT CREASE (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send