Категорија Психологија

Људи никада неће приметити у жени
Психологија

Људи никада неће приметити у жени

Мушкарци имају тенденцију да превиђају многе детаље који су нам веома важни. Мушка непажња често постаје разлог за увреде и приговоре. У ствари, нема смисла увриједити људе, јер они не примјећују наше напоре не због равнодушности, већ због посебности перцепције. Чињеница је да представници јачег пола процењују слику као целину, а да је не раздвајају на одвојене делове.

Опширније
Психологија

5 тајни енергичних људи

Да ли сањате да сазнате тајне енергичних људи? Понекад их погледате и питате се где имају толико снаге? Осећа се као машина за стално кретање у њима, никада не успоравајући. Али у стварности не постоји мотор, они само знају неколико суптилности које им омогућавају да буду енергичне и енергичне.
Опширније
Психологија

5 ствари које треба обавити за 20 година, а да не жалим 30

Старост од 20 до 30 година сматра се најљепшом: безбрижна младост, минимум дужности, савршено тонирано тијело и без бора. Али, без обзира на величину ове деценије, још увек морате размишљати о будућности. Уосталом, предстоји четрдесета годишњица, а са њом и криза средњих година и анализа протеклих година, да ли је посао исправно изабран, брак или пословни партнер и животни циљеви ... Дакле, период од 19-29 година треба да се живи на такав начин да након тога не би било болно.
Опширније
Психологија

Како се успешно удати? Псицхологи типс

Упознавање човјека из снова је једна ствар, али како га задржати је сасвим друго. Међутим, постоје неке тајне психолога како се успјешно удати, стварајући јаку и пријатељску породицу у будућности. Наравно, не и чињеница да су свеобухватне инструкције за постизање циља, али, можда, пошто сте их препознали, моћи ћете да развијате односе у правом смеру.
Опширније
Психологија

То значи да он није довољно добар за вас

Ако постоји права љубав, шта би то требало бити? Тешко је јасно одговорити на ово питање, али сигурно је рећи на шта треба обратити пажњу како би разумели да ли ваш партнер има осјећаје према вама или је ваш однос изграђен на једној интимној вези и више вас не везује.
Опширније
Психологија

5 начина да схватите да ли је момак слободан без питања о томе

Која од девојака није почела одморити романтику на одмору? Највјероватније их нема. Штавише, сви мушки туристи су обично самохрани, барем тако кажу. Али да ли да им верујемо или још боље да проверимо? Штавише, постоји 5 ефективних начина да се схвати да ли је мушкарац слободан без питања о томе.
Опширније
Психологија

10 фраза које ће сачувати и побољшати ваш однос

Сви знају изреку да "ријеч није врабац: она ће излетјети - нећете је ухватити." Тако је. Ријеч може повриједити, ријеч може подржати. И колико често увредимо драге и блиске људе са нашим изјавама? Врло често. Али проналажење праве речи за промену је веома тешко. Али можете покушати. Постоје речи и фразе које могу спасити однос или брак много брже и боље од низа сложених акција.
Опширније
Психологија

"Опростите" никада не би требало да кажете човеку

Ако тражите опроштај за све што радите - то је за вас норма, то је психолошки проблем. Наравно, морате се испричати, али ако то често радите, то значи да стално правите изговоре за свој избор. Једном ријечју, сталне исприке су неодлучне, мушкарци воле самопоуздане жене, па је боље замијенити израз "Жао ми" са "Жао ми је ..." Осим тога, за неке ствари које не би требало да се извините.
Опширније
Психологија

Како се човек понаша који вас никада неће престати вољети

Када се мушкарац заљуби, његова жена је за њега најбоља на свијету. Али време пролази, ружичасте наочаре падају из ока, а вољени има мане, а са њима и често пролази љубав. Како да разумемо шта ваша половина осећа за вас и да ли ће његова осећања бити вечна? Да бисте то урадили, само требате бити пажљивији на његово понашање, ријечи и поступке, посебно када сте заједно.
Опширније
Психологија

Како га натјерати да се заљуби? 7 правила за освајање мушкарца

Свака жена има свој мушки идеал, а ако имате среће да га упознате, једина жеља која се јавља је да се брзо заљубите у њега. Али питање је како то постићи? Како да се човек заљуби? Пре свега, треба да запамтите да то неће бити могуће силом, јер ако нисте у његовом укусу, то значи споља (на крају крајева, свако има свој омиљени тип, неко воли велике груди и некога са дугим ногама. ), вероватно не треба да се надате позитивном резултату.
Опширније
Психологија

Очигледни знаци да вас ваш човек не поштује

Свака жена сања да љубав и разумевање увек владају у њеној породици. И, ако је на почетку везе човек обасуо свог вољеног комплиментима, поклонио поклоне, носио их у рукама у дословном и фигуративном смислу, онда се временом у неким паровима све променило. Уместо љубазних и ласкавих речи, жена чује само приговоре и критике, она увек указује на њене недостатке и грешке.
Опширније
Психологија

Знаци да је он ваша половина

Свака дјевојка жели упознати човјека с којим ће успјети створити снажну и сретну унију. А, ако на почетку везе већина гледа на свет кроз ружичасте наочаре, због чега је немогуће објективно процијенити особу која је у близини, онда након неког времена, када су недостаци једни других већ постали очигледни, оштро се поставља питање: моја сродна душа или привремени гост у мом животу?
Опширније
Психологија

10 начина да схватите да ваш човек лаже

Скоро све жене с времена на време сумњају у свог човека, тако да је уређена психологија поштеног пола. Зато је толико важно разумети да ли су њихове сумње далековидне или постоји разлог за забринутост. Како разумјети да човјек лаже? Психолози су идентификовали неколико аспеката препознавања лажи. Једно од најважнијих је људско понашање.
Опширније
Психологија

10 типова мушкараца, од којих је боље да се држе подаље

Све жене знају да нема савршеног човека и зато бирају оне који су за своје другове боље од других. Међутим, постоји низ људи које је најбоље избјегавати, чак и ако су атрактивни и лудо шармантни. Уосталом, веома често неугодна особа може да се сакрије иза спољашње маске слатке и љупке особе.
Опширније
Психологија

Људи раде кад не желе да се удају

Зашто мушкарци не желе да се удају? Често жене које имају дуг живот са мушкарцем почињу да стварају илузије о будућим стабилним и дугорочним везама. Међутим, нису сви представници јачег спола спремни да оснују породицу, чак и ако имају сталног партнера. Дакле, како одредити да ли су намјере вољене особе озбиљне, или уопће не размишља о породици?
Опширније
Психологија

То значи да тип више није заинтересован за вас, чак и ако сте заједно

Да ли осећате да ваш дечко није заинтересован за ваш живот и да се удаљава од вас? Вероватно је то истина. Наравно, можете се увјерити да у сваком пару има успона и падова, јер чак и односи нису нормални, али и даље слушају вашу интуицију. Она ријетко изостаје са лијепог спола.
Опширније
Психологија

Неузвраћена љубав према момку: 7 савета о томе шта да радите

Како бити кад волиш момка, али он не узвраћа? Вероватно је у овој ситуацији било много. Неузвраћена љубав према човјеку је узрок патње и комплекса, који постају препрека постизању циља - освојити милост вољене особе. Шта да радим? Појављује се зачарани круг из којег је прилично тешко изаћи.
Опширније
Психологија

10 разлога зашто сте увијек сами без мушкарца

Зашто сам увијек сам без човјека? Живот једне жене не може се назвати једноставним. Чини се само на први поглед да она не треба да буде једнака са било ким, не мора да се одрекне својих навика које јој човек можда не би волио, журити се са торбама пуним хране да би нахранио свог љубавника, и још много тога што спречава девојку од среће која се састоји од везе.
Опширније
Психологија

Зашто се мушкарци увијек враћају? Психологија мушкараца

Често жене имају питање, зашто се мушкарци увијек враћају? Њихова психологија је следећа. Прво, по својој природи, јачи пол је ловац, за кога је важно постићи љубав, а након достизања циља, изгубити интерес за освојени објект, како би касније добио оно што жели. И друго, они су егоисти, који верују да су све жене пред њиховим ногама, а још више оне које су већ упознале његову љубав.
Опширније
Психологија

10 ствари које мушкарци не говоре женама

Шта мушкарци не кажу женама? Недавно су мушкарци почели да придају већу важност квалитету односа, али врло често скривају своје мишљење о овом питању, јер је то прерогатив поштеног пола. Међутим, како показују истраживачи из истраживања, управо је та мушка реткост често узрок несклада у пару.
Опширније
Психологија

Пријатељство или љубав: 10 знакова за дефинисање

Пријатељство или љубав како дефинисати? Како разумјети што повезује дјечака и дјевојку, јер често постоји прилично танка линија између пријатељства и љубави. Ако сумњате у оно што вас повезује, узмите времена и анализирајте понашање других у различитим ситуацијама, сјетите се времена када сте осјећали љубав и успоредите се с оним што сада осјећате за пријатеља.
Опширније
Загрузка...